trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tisdag 2 mars 2010


Mylingar??
En del gillar snön och utforskar den från alla håll... Tänk vilken hit att sitta på taket och gräva ner sig i den. De t.o.m hoppade ner från taket. Undrar när det blir så mycket snö igen.
Jag undrar hur man får sina bilder man vill lägga in att hamna där man vill, typ mitt i texten eller under den? Lyckas inte flytta på dem, nån som vet?
Hoppas alla har det bra. Här skiner solen!


6 kommentarer:

 1. Oj då! Har du mylingar på taket! Som i den värsta Astrid Lindgrensagan. Häftigt!
  Jag har kommit på att, om jag först skriver det som ska vara före bilden och sen laddar ner den, så brukar bilden hamna rätt. Annars kan man sätta pekaren på bilden och dra den till rätt ställe.Släpp knappen när bilden är där du vill ha den.
  Testa om det funkar för dig åxå!
  Ha en go kväll! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. hej hej

  Iskall cola smakar utmärkt till färska räkor
  särskilt till frukost :)
  Jag lägger in alla bilderna först och skriver texten sen...men jag ska pröva Åsas tips :)

  Ha en toppendag
  Eva

  SvaraRadera
 3. Med bild o text att de kan fara runt o inte bli där man vill... gå till anpassa - inställningar - formatering o rulla ner till tillåt flytande justering. det ska vara nej där. Då kan det funka bättre. Hade problem med det ett bra tag själv innan jag klurade ut det...

  Kollade in Unnerstad Gård, vad stort det är! Mycket fint hade de där, bra att veta om om jag passerar.

  Kram/Mira

  SvaraRadera
 4. Ja, vilken vinter vi har - här är ännu ingen vårkänning i Sthlm , bara mera snö, snö, snö, och kallt! Ingen sol att tala om heller! Ny istid eller? Man får höra om den en extremhändelsen efter den andra och att hoppa från taket är ju en..!
  Det verkar som om du fått alla bra tips här ovan! Själv lägger jag in alla bilderna först och skriver texten sen. Men en del tips fick även jag här.
  TACK för titten hos mej!
  Lisa

  SvaraRadera
 5. Hejsan, tack för din rar hälsning, tips, lägg alltid in dina bilder först och sedan kan man ju klämma i raderna vart man vill...::0) ha en skön helg, kram

  SvaraRadera
 6. Vi har en underbar vinter i år. Jag gillar snön. Visst är det besvärligt ibland men ...
  Jag lägger oftast in bilderna först och gör mellanrum mellan dem så centrerar jag texten och det funkar bra. Lycka till!
  Ha en go helg!
  annika

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!