trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

måndag 1 mars 2010

Så här såg det ut i mitt fönster i mars förra året... Jag längtar efter sol och vår nu.

Igår sopade jag fram min trapp och tog bort julkransen från dörren, jag vet, bättre sent än aldrig. Det hann faktiskt torka upp och det droppade så härligt från taken, men idag var det som förgjort. Massor med yrsnö överallt.

Men det är ändå ljust till klockan sex och fåglarna är ändå pigga så det kan väl bara vara så att det snart är vår. Och det är ändå mars månad.


Längtar efter att ta mina loppisrundor. De har fått stryka på foten för andra åtaganden och nu har jag abstinens...Tänk att man kan längta efter att gå omkring bland massa gamla pinaler och känna sån glädje när man hittar en liten vas eller ett fat eller nåt annat som man inte ens visste att man letade efter!!

På lördag får det bli av! Känner att jag kommer göra många fynd......

Ta det lugnt i snön!

2 kommentarer:

 1. Ja, visst längtar man till våren nu. Här har det varit snöstorm hela dagen.
  Och du, det där med bokreor! Dom behöver man inte söka upp. Det räcker med att gå in på ICA-maxi och handla lite mat, så är man på bokrean. Så gjorde jag.
  Ha det gott! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Ja, tänk vilken skillnad på vad man gör nu o vad man gjorde förra året vid den här tiden. Mina planterade pelargonfrön hade kommit upp under växthuslampan och jag läste febrilt frökataloger. Har inte blivit av i år än...

  Kul på lördag m loppis!

  Kram/Mira

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!