trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

måndag 30 augusti 2010

Chiffonjé till salu!?

NU har det investerats i en ny TV. Vi har haft en liten, enligt mig, helt ok TV. Men resten av familjen tycker bilden har varit alldeles för liten. De vill gärna se fotboll och film och jag kan hålla med om att en del av filmen inte alltid synts på skärmen... Vi föll för trycket och köpte en platt- TV. Jag som inte är nån TV-människa tycker inte det är nåt särskilt... Men grabbarna är nöjda!
Här i chiffonjé-hörnet hamnade TV:n... så vad ska jag göra med chiffonjén nu då? Jag tycker att det är en stor möbel och har egentligen inget särskilt i den. Men den är lite vacker och lite gammal... Men egentligen passar den ingenstans i huset. Jag är förtjust i vita möbler, och vem vill ha en sån här stor pjäs? Och vad kan man ta för pris? Eller ska jag spara den? Fast den kommer nog bara stå i ett förråd då...
.
Ja, tips och idéer mottages tacksamt!!
.
Nu är det kolsvart ute och jag har jobbat länge idag så jag ska snart dra mig tillbaka till sängen. Jag är ingen nattmänniska...men desto piggare på morgonen!
Må så gott denna sista dag i augusti!

8 kommentarer:

 1. Ha ha...du vet...dörrarna hamnar ju på/i en annan vägg då. Inte så långt ifrån där dom står nu, så jag kommer att kunna njuta av dom.
  Vet du, jag har oxå en sån chiffonje. Dom är så vackra, men mitt hus är egentligen för trångt för den just nu. Vi får väl se hur det blir sen, när vi har byggt ut. Jag skulle nog sakna den om jag sålde den och den står rätt snyggt i kontrast, till dom vita möblerna.
  Ha det så bra och var rädd om dig!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Oh, gör dig inte av med din fina chiffonjé såvida du absolut inte gillar sådana möbler. Jag tycker dom är så vackra, själv har jag en som står i hallen med lite ljusstakar på och när vi får gäster tänder jag ljusen och det ser så välkomnande ut.
  Platt tv.....mmmmm...större skärm......vänta bara, efter ett tag kommer dom att tycka att den nya också är liten.....
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Men va kul vi köpte också en ny plattTV härom veckan. Föll för trycket kan man säga. Vi fick möblera om hela vardagsrummet men det blev bra. Bilder kommer på min blogg när allt är klart. Din chiffonje är ju så vacker inte ska du göra dig av med den. Hoppas att du hittar någon plats för den.
  Kram Lillemor

  SvaraRadera
 4. Vilken jättevacker möbel men jag förstår - den kräver ju sin plats!
  Har nog inget bra tips att ge, om du inte vill sälja den förstås...själv har jag fullt överallt..!

  Ja du, det där med TV - själv har jag två "tjock-TV" en i stan och en på landet...och visst - bilderna verkar ju vara anpassade till platt-TV, så vissa saker försvinner ju ute i kanten...men, men...så länge de funkar är de OK för mej...men nästa gång blir det förmodligen en platt sak!

  Ha en härlig sista augusti!
  Kram
  Lilsa

  SvaraRadera
 5. Kajsa faster - trevligt att läsa din blogg.
  Det är mycket som hänt sen jag läste senast. Jag kommer inte ihåg om jag kommenterat något. Jag är natt- människa och sitter ofta och läser bloggar när jag inte kan sova.
  I min blogg gissade du att jag skulle kryssa i Västindien. Nej, resan går till Indien den 16 november. Det blir väl lite att berätta när jag kommer hem.
  Du har en underbar chiffonjé, vad synd att du inte har plats till den, den skulle förhöja en vit inredning. Men vi har olika smak och tycker man inte om en möbel så hjälper det inte att den är gammal eller att andra tycker den är fin. Men spara den, du kan ändra dig och då finns den kvar.
  Ja, det här med TV kan ställa till med en massa besvär. Vi fick en massa böcker över när en del av bokhyllan fick maka på sig. Nu är vi nöjda med den nya TV. Jag älskar djurprogram och nu har vi kanaler med det och i storbild.
  Ha en fortsatt fin vecka och på återseende.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 6. Ska du verkligen sälja denna...vacker är den men tror den är ganska svårsåld, tar ju mkt plats, testa och sätt ut den på blocket, jag kan inte ta emot den tyvärr, har ingen plats i butiken för denna praktpjäs, ha en fin kväll, kramen

  SvaraRadera
 7. Vad kul att du använt väskan :o) Har själv en massa olika som matchar jackorna ( ett evigt bytande bara), men det är så skönt att trä den över huvudet istället för dem man hänger på axeln som bara irriterat trillar ner hela tiden.
  Vilken jättefin chiffonjé. Men jag förstår vad du menar. Man dras hela tiden till det vita, men det ju också jättefint att bryta av med nåt. (säger jag då som precis har sålt mitt mörka mahognyskåp och köpt ett vitt ;o)
  Se om du får den såld på Blocket, annars är det nog meningen att du ska behålla den.

  Mysig kväll!
  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 8. Det finns bara en enda sak att göra:

  Spraya hela pjäsen med silver och glitter. Fäst sedan vackra glasbitar och paljetter på den. Bär ner teven till källaren. Over and out and hugs!

  :-)

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!