trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

söndag 22 augusti 2010

Home again!

Hemma i Sverige sen några dagar. Det var varmt i Spanien, så där en 40 grader och en otrolig luftfuktighet. Men det var skönt med sol, salta bad och långa ljumma kvällar. Kontrasten från värmen därnere mot regndiset här hemma kändes stor.
.
Kastade mig in i 3 långa jobbpass, planering och uppstart av verksamheten, så nu är det i full gång på jobbet. Innan man börjar jobba efter semestern känns allt så avlägset och ovant, men efter några timmar är man tillbaka i ekorrhjulet igen. Men det känns ändå positivt och det är ju en fördel.
.
Det börjar bli höst. Först tyckte jag inte det kändes skönt. Är sommaren slut? Den gick ju så fort... Men det har varit rätt soligt och fint i helgen. Trädgården börjar stilla sig och temperaturen sjunker och mörkret gör sig påmint. Men det finns ändå en tjusning i det också, eller? Dags att shoppa upp sig på några packar med värmeljus... Jag har plockat in massor med olika blommor och försöker njuta av sommarens sista blomster.
.
Och helgens höjdpunkt. Cajsas dop! En stolt faster är jag!


Nu önskar jag alla en skön kväll och en bra start på den nya veckan!

11 kommentarer:

 1. Välkommen hem. Ja visst är det konstigt att man så fort kommer in i jobbsvängen igen. Barndop är väl bland det finaste som finns det är så rörande.
  Kram Lillemor

  SvaraRadera
 2. Oj, vilken kontrast att komma tillbaks till! Nåja, jag tycker väl också om den här tiden...när sommaren övergår åt hösthållet! Allt har nog sin tjusning! Det enda jag egentligen inte gillar är väl blaskig och ständigt mörk..vinter!!!
  Jo, visst är det väl så att så snart man kommit tillbaks till jobb känns det som om man aldrig varit ledig, man kommer snabbt in i rutinerna igen, och det är både bra och trist...!
  Åååh, så söt liten bebis! Bedårande och rart med dop!
  Ha en fin vecka nu!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. En sån fin liten Cajsa! Bedårande.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack för din rara hälsning!
  Ser att du minsann också varit på festivitas!!
  En så söt och gosig liten Cajsa.
  Hoppas veckan blir bra för dig och att du nu snabbt är tillbaka i selen igen. Kram på dig!

  SvaraRadera
 5. Hej igen! Ja jag kan tänka mig att det var gott där nere i Spanien. Jag längtar efter att få åka ner till dom salta baden och solen.
  Ja, nu är man inne i jobbrutinerna igen. Skönt....nja, jag vet inte. Det beror på vad man jämför med. Hi hi..
  Vilken söt liten unge!
  Ha det gott! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 6. Hittade in till din blogg via Eleonora! Du skriver så trevligt och har så fina bilder! Jag ser också att du bor i Östergötland, kanske inte så långt från mig ens, eftersom jag tycker mig se att det är Peter Br*oman som döper din lilla brorsdotter, eller?

  En del intressen har vi också gemensamt - musiken i alla fall. Du skriver ju att du sjunger i kör. Kul att höra lite mer om det.
  Hälsningar från Musikanta

  SvaraRadera
 7. Välkommen hem! Tur det finns ljusglimtar i höstmörkret. Lilla Cajsa är ju en av dom.

  Maidi

  SvaraRadera
 8. Förstår att faster är stolt! Jag ser att du också varit och samlat vinterkraft men åt ett annat håll!
  Carin

  SvaraRadera
 9. Välkommen hem igen! Det låter som att ni har haft det riktigt varmt o skönt :o)
  Nej, sommaren får inte ta slut än. Jag försöker hålla kvar den så länge jag bara kan, men visst har det blivit kyligare i luften och kvällarna något mörkare. Stearinljusen har faktiskt lyst här i fönsterna då regnet strilat ner. Men än är det länge kvar tills strumporna åker på. Fortsätt att njut augusti. Snart kommer ett paket på posten ;o)

  Ha det gott, kramar Ulrika

  SvaraRadera
 10. Kan tro att du fick pröva på värme..vi har ju en liten lägenhet där, tycker det är alldeles för varmt undersommaren, oftast över 40 gr, så det bli okt som hägrar...beställt en vecka..

  Vilken liten goding, förstår att du är en stolt faster, kramen

  SvaraRadera
 11. Oj, Spanien låter inte helt fel.. :-)

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!