trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

torsdag 2 september 2010

SEPTEMBER

Det har blivit höst. Fast jag vägrar strumpor in i det längsta. Men nu på morgonen är det bara 5 grader ute. Det kommer inte gå så länge till.... snart kanske t.o.m vantarna måste på.
När solen skiner är det så fint och allt känns lätt och roligt. Hösten har ett lugn med sig, man behöver inte stressa till sjön och till grillen och sitta ute med näsan i solen för att utnyttja semestern och sommar´n till fullo. Men, som varje år, gick den så fort.


Plockar in det sista från trädgården så ofta som det behövs. Regnet här över oss har varit för mycket. Igår hann jag precis hänga ut tvätten för eftermiddagssolen var så skön.... men det dröjde bara några minuter så kom störtregnet... och jag blir så trött.


Hann hitta den här krabaten innan jag fick springa in. Vi har ett jättestort Kungsljus som klarat sig skapligt från syndafloden. Och där satt Fru Vårtbitare. Rätt läcker färg ihop med blomman. Men det är väl det som är tanken...


Ljuslyktona får nya ljus, bäst att ladda för mörkret som redan smugit sig på. Dags för ett besök på IKEA snart för att bunkra värmeljus.
.
Hoppas ni njuter av hösten, jag har inte börjat göra det än. Mitt arbete är speedat och jag är helt slut när jag kommer hem. Men snart kanske det lugnar sig och allt blir som vanligt igen?
.
Ha en bra septemberdag!

5 kommentarer:

 1. Vad härligt med en till som vägrar ha strumpor i del längsta. Ja nu får man börja bunkra upp med ljus av olika slag och då är IKEA ett bra val. Ser att du arbetar som pedagog är det på förskola? Vi på min förskola har haft fullt upp med inskolningar och de första snuvorna har redan dykt upp även hos mig. Suck det blir nog bättre eller hur.
  Kram Lillemor

  SvaraRadera
 2. Fniss jo jag ska också bunkra upp värmeljus och även andra sorters ljus med det snaraste.
  Kvällarna blir mysiga med ljus.
  Kram:)

  SvaraRadera
 3. Ja, den här tiden är märklig och svårast är att veta vad man ska ha på fötterna! Jag vägrar också strumpor...men snart så..!

  Det är värst såhär i början med jobbet...men snart rullar det på och då blir det lite lättare...svårast är ju när allt ska sättas igång...!
  Visst är det mysigt med alla ljus man tänder nu! Bra att bunkra med värmeljus!
  Önskar dej en skön helg så småningom!
  kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Ja, strumpor är det värsta och svåraste att börja med efter sommaren. Ännu har jag inte behövt dra dem på mig, peppar, peppar... Det är ju varmt ännu, jag ska t.o.m. måla lite fönster nästa vecka...
  Hulda

  SvaraRadera
 5. Hej tack för Grattis hälsningen..Kul du vill vara med i min lilla,lilla utlottning..Susanne i fare

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!