trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

lördag 18 september 2010

Vilken vecka...

Fast nån klok har sagt att tiden är den som är mest rättvis, för alla har lika många timmar att förfoga över, så hade jag gärna gett bort några den här veckan. Jag hade behövt någons gå-i-skogen-timmar, och en annans umgås-med-familjen-timmar- och en annans sitt-ner-och-andas-timmar...
Den här veckan var förskräcklig!
.
Men efter idag, när vi haft vårt Öppet Hus på jobbet, så kommer ett stort stressmoment vara över.
.
Jag jobbar på ett föräldrakooperativ som firar 20 år! Jag har jobbat där 8 år och innan dess var jag förälder där i 7 år. Så när det var dags för jubileum tyckte jag att klart att jag vill vara med och fixa... Pust! Det är alltid mer jobb mot slutet än man tror. Men nu är det dagen D. Så om en stund ska jag tillbaka till jobbet och förhoppningsvis träffa gamla kollegor och föräldrakompisar och hälsa på alla stora barn som man sett genom åren... Hoppas bara att de kommer!
.
Nu lämnar jag jobbet för en stund.


En snäll farbror i kören hade plockat svamp åt mig... det var snällt av honom, en hel brödback full, ännu snällare, eller hur!
Efter att de legat några dagar, hmm, var jag tvungen att rensa, och det ändade upp i goda svampmackor sent en kväll. Smaskens! Med grädde i stuvningen och Västerbottenost på toppen... Han vill inte ha några pengar så jag tänkte köpa några flaskor vin, jag vet att han gillar att laga god mat. Det finns mycket svamp hos honom, så jag kan ju flörta lite...För snart en vecka sen, efter besöket på plantskolan, påsen med höstfloxen står kvar ute än...
Nåväl, jag köpte några plattor, nåt vi tänkt länge, och la ut dem på en "gång" vi alltid använder när vi går ut genom stora dörren. Det är en bra genväg. Snart ska jag gräva.. men inte idag. Ska kanske flörta lite till och den här gången med äldsta sonen, han är stark och blir ofta skjutsad både i tid och otid så han är "skyldig" mig några timmar ;)
.
Mina kära vänner, glad att jag har er och titta in till, man kan ju inte besöka så många andra klockan 22 på kvällen, eller klockan 6 på morgonen... men här är det möjligt!
.
Hoppas ni alla får en skööön dag! Krama någon idag och ge någon ett leende.... det gjorde min store igår, han sa: mamma jag tror jag ska fixa en massage eller spa till dig, du är ju helspeedad... så kramade han mig. Det är kärlek det! Då klarade jag den dagen lite lättare!

3 kommentarer:

 1. Åh, du verkar ju ha massor med saker för dej och ibland tätnar det med alla aktiviteter - kanske särskilt såhär i början av hösten när allt sätter igång...!

  Vilken snäll farbror i din kör! Det är nog vanligt att det finns snälla farbröder i körer...:-) Har själv varit dirigent för en i nästan 20 år och ibland kändes det som om jag hade minst 10 pappor!!!!
  Så jätterart av honom, och han blir säkert glad för ett par vinflaskor!
  Åh, vilken rar son du har...*suck*!
  Hoppas att allt lättar snart och du kan börja få tiden att räcka!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Vilken go son som ville fixa spa åt dig.
  Oj vad grejor du har för dig, skönt att ett stressmoment är över. Hoppas att det blir riktigt roligt på jubileumet.
  Vilken snäll kör farbror du har som plockar svamp åt dig, han blir säkert glad för vinflaskor.
  Kram:)

  SvaraRadera
 3. Va gott att höra att det finns så snälla människor. Tänk, att bara ge bort en massa härlig svamp. Men du är nog en snäll människa du oxå, så du hade nog gjort rätt för dom.
  Va rar han är, din grabb!
  Ha en fin lördagskväll!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!