trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

torsdag 12 maj 2011

Hmmm...

Känns konstigt idag när jag öppnade min blogg. Den såg den inte ut som den brukar.

Mitt visningsnamn är ändrat, och det kommer upp olika felmeddelande när jag ska ändra tillbaka...

DET känns uruselt.

Nu har jag inte tid att greja med det. Men jag hoppas inte nån har kapat min blogg och skickar massa dumma meddelanden till någon. Har hört att en del råkar ut för sånt.

SUCK, får rodda i det ikväll om jag kan.

FY va trist!


5 kommentarer:

 1. Vad skumt!
  Hoppas du får ordning på det.

  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Det var lustigt! Jag har en släkting som faktiskt fick sitt konto kapat! Hon kom inte åt sin epost, facebook, blogg eller något själv. Och kaparen skickade konstiga meddelanden till hennes kontakter... som tur var förstod de att det inte kunde vara min släkting som bar sig så illa åt. Fy vilka människor det finns. Men polisen spårade kaparen, så att hon fick tillbaka allt. Nu hoppas jag att det inte är en kapning som hänt. Utan vanligt strul. Jag har också haft jättstruligt med blogger och internet några dagar, men nu funkar det.
  Hulda

  SvaraRadera
 3. Det verkar vara många som har haft problem idag. Jag har inte varit inne på hela dagen och nu på kvällen verkar det vara som det ska i bloggvärlden. DEt kanske har med åskvädren att göra. Hoppas du får ordning på det igen.
  Kram och ha en fin kväll! Åsa.

  SvaraRadera
 4. Låter lite skumpt, jag hade en kväll med att jag inte kom in till alla, stog Error hela tiden! Hoppas det löser sig! Kram Iréne

  SvaraRadera
 5. Tack, vad gulligt av Dig, men jag åker bil ner.
  Kram.

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!