trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

fredag 23 april 2010

Ur ett annat perspektiv kan det vara spännande att se saker ibland!

Gick en sväng igårkväll för att njuta av kvällssol och fågelkvitter. Morgonen hade börjat med snö, kyla och kalla vindar. Vi hade utedag med jobbet och var inte direkt sugna, men vad gör man? Fram med vantar och tjockstövlarna igen.
Men under dagen försvann snön och solen orkade sig nästan igenom molntäcket. Det blev en skön dag förstås, det är alltid skönt att vara ute mycket tycker jag.
Hade faktiskt kameran med mig på min promenad... eftersom det var kväll hade blåsipporna slagit ihop sig, men de finns där i det torra fjolårsgräset under en björk!


Och vitsippan i backen står, eller var det blåsippan? :). Hur som helst tyckte jag det här blev en häftig bild. Är inte helt vig längre och ville inte lägga mig i gräset så jag stack bara under kameran och tyckte jag hade fått till det!Sen hittade jag tibasten som jag letade efter, lite frostskadad tror jag, men den är så himla fin och doftar så gott. De gillar den kalkrika marken som är runtomkring här. Häftigt att den blommar på bar kvist.
.
Ja, det blev en bra avslutning på dagen!
.
Nu har det blivit fredag, tidig morgon, solen kommer över talltopparna utanför mitt fönster och det ser ut att bli en fin dag! Lite frost i gräset, fåglarna kvittrar och jag ska dricka te och ha skön morgon länge eftersom jag börjar sent idag! Må så gott alla och hoppas ni får en bra dag!1 kommentar:

  1. God morgon! Va skönt med lite extratid så här på morronkvisten. Va fina bilder du har tagit. Jag visste inte att den där kvisten du visar, heter tibast. Superfin! Såna har jag aldrig sett här! Solen lyser just nu, även hos mig.
    Ha en bra dag! Kram.

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!