trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

söndag 16 maj 2010

Bygglov.

Var hos en vän som ska riva ett litet uthus. Sonen med kompis som som håller på med värsta kojprojektet sen över ett år tillbaka, fick leka total home makeover, eller arga snickarn. Vilken lycka att få gå lös med slägga och kofot och slå så det skakar i väggarna. Det gjorde de iallafall. En hel trave brädor fick de med hem till kojan.Någon annan som inte direkt bett om bygglov är en Flugsnappare.
Antingen har han inget lokalsinne, eller så har han en fru i varje bo.... Han kollar runt i alla hål. Men oftast är det i det översta gula, och på sista tiden har det också skådats en hona i samma hål. Så nu har de nog bestämt sig!Snön har försvunnit förstås... men det är här de bor! De ska få ett litet staket runt sina hus och sen funderar jag på om jag ska skriva nummer eller namn på holkarna och pimpa dem lite!
.
Ha en skön majdag!

4 kommentarer:

 1. Oj, vilken känsla att få röja loss sådär! Jag kan tro att det blev en koja utöver det vanliga!

  Så fina fågelbon! Klart de vill bo där!
  Ha en fin söndag!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Va kul för grabbarna att få lite extra byggmatrial till kojan. Kojbygge är ju bland det roligaste man kan ta sig för med. Det borde alla prova på nån gång.Hi hi....Tur att man jobbar med barn,så man får hålla på med sånt ibland.
  Ja, dina småfåglar bor verkligen fint! Nästan som i radhus.
  Ha nu en fin fortsättning på söndan! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 3. Vilket lyxhotel förr pipperna...0) du..här har jag oxå flera rosor som dött, min stolthet i vattenhålet...inte alls kul, ha en bra vecka, kram

  SvaraRadera
 4. Fågelholkarna är vackra i nuvarande skick men det är klart att lite pimpning skulle vara pricken över i.
  Men så kul att få gå loss så där......
  Agneta kram

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!