trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

söndag 19 september 2010

Söndagsslö!

Idag var det en slödag.. borde ha gjort mer, ville ha haft mer ork, har tappat kraften. Blev ett par Alvedon med jämna mellanrum för att sega mig igenom dagen.


En spännande sak var iallafall att rösta tillsammans med stora sonen hans första gång. Är det en milstolpe?Jag tyckte det kändes lite högtidligt...Jag tyckte inte jag hann så mycket "roligt" förra veckan, men jag hann ju faktiskt till loppisen i byn. Skulle köpa små glas till jobbet så de små barnen inte behöver hälla upp ett par dl vid varje måltid. Hittade glas, och hittade nåt till mig själv, fina ljusblå/turkos ljusstakar. Passade perfekt i köket där jag har min glassamling med blått glas. Så nu blir det fler ljusstakar att tända på kvällen.I vardagsrummet har lila kommit för att stanna ett tag...

Trivs jag också med.
.
Tack och lov fick vi mat hos mamma som fyllt år, så nu blir det tofflor och mysbyxorna på, en stor kopp te, och förhoppningsvis nåt annat än fotboll på den nya platta TV:n och säkerligen kan lilla sonen snabbt slå över till nån sportkanal för jag lär somna ovaggad på en gång!
.
Imorgon är det måndag (ifall nån hade förträngt det). Jag ska vara på jobbet klockan 6, har jag nåt eget liv? Nåja, jag ska inte klaga. Ibland får man prioritera. Och kanske vara glad att man har ett jobb?!
Kram på er alla solstrålar!

5 kommentarer:

 1. Visst är det lite högtidligt.
  För första gången röstade vi på valdagen och det är lite specielt.

  SvaraRadera
 2. Vilka fina ljuslyktor du hittade. Är lite svag själv för blått glas.
  Ja ibland undrar man om man har något liv eller om det bara är jobb och möten.
  Kram Lillemor

  SvaraRadera
 3. Kram på dig själv du och ha en fin dag i morgon!
  Åsa.

  SvaraRadera
 4. Söndagsslö var jag också igår och såna dagar måste man una sig.
  Lila är en glad färg nu i höstmörkret.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 5. Jag hör att det inte bara är jag som efterlyser fler timmar på dygnet, eller som du säger 'låna' lite trevliga timmar av någon :o)
  Ibland blir helgerna överfulla och det finns ingen tid för varken vila eller avslappning.
  Förhoppningsvis för hösten med sig lite lugn.

  Jag ska i alla fall börja sy din nya väska för här har det köpts lila tyg :o) Har lite fina idéer för den som jag hoppas du kommer att gilla!

  Kram
  Ulrika

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!