trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

lördag 30 oktober 2010


Födelsedagspresent...

i efterskott. Så var det dags att "öppna" paketet. Så där ett halvår senare. Men det var en trevlig present så det var helt Ok att vänta. Mina syskon och mamma hade ordnat en helkväll!
Först avnjöts en läcker Skaldjursplateau på Restaurang Fiskmagasinet. Serverades med ett kallt vitt vin. Hummer, gambas, musslor, räkor och goda röror och bröd...mums! Det var annat än upptinade räkor från Ica...
.
Sen en promenad mot Östgöta teatern där vi såg....det här!


Sång, musik,dans och läcker dekor. Det var riktigt bra! Och riktigt roligt med en helkväll med mina kära.
.
Nu är det bara två dagar kvar i oktober, en månad jag brukar tycka är lång och rätt trist. Men den har bara svischat förbi och varit solig och jättefin. Och för min del fylld av en massa roliga saker. Det är väl som Kay Pollack säger, att man ska välja Glädjen!! Och visst är allt mycket roligare och lättare då. Ibland måste man bli påmind bara.
.
Idag har jag valt att åka på en julmarknad....ja visst, redan. Men det blir det mer om en annan dag! Ha en glädjefylld dag!

5 kommentarer:

 1. Oh så mycket roligt du har gjort och va härligt att du fick vänta med presenten, det är ju alltid så trevligt att längta till något så roligt.
  Kram Lillemor

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig present! Kan det bli bättre?!!

  Helt rätt att välja glädjen - något att tänka på nu när november nalkas!!
  ÖNskar dej en härlig helg! Själv ska jag på kalas i metropolen på "slätta"!:)
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Det låter som att du hade en supertrevlig kväll....och vilken present sen :o)

  Njut vidare av helgen och håll glädjen vid liv. Det är en konst att alltid tänka positivt, men livet blir så mycket roligare! (bra bok av Kay P, har också läst den)

  Ta väl hand om dig!
  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig present du fick. Mysigt med en sån helkväll. Va då tidig julmarknad...Ha ha ha, jag var ju på en julmarknad för flera veckor sen...De du! Det kan man kalla tidigt!
  Hoppas att din helg är trevlig och vilsam.
  Kram från Åsa.

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga besök och det är faktiskt en god vän till oss som har denna underbara restaurang...:0) ha en skön lördagskväll och lycka till på utlottningen, kramen

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!