trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

lördag 13 november 2010

Julmarknad i novemberrusk

Hualigen vad det har regnat här idag. Den här veckan har bjudit på mycket nederbörd och frågan är om inte snö hade varit att föredra idag?! Men då hade det säkert blivit kaos på vägarna...
Jag hoppas Viola är nöjd med dagen, för antalet besökare var stort. Det var massor med folk i hennes välpyntade butik. Vi trängdes bland vackra ljuslyktor, gardiner, kuddar, julgrupper och allt annat fint. Och i boden stod andra glada bloggare som pysslat mängder med fina saker dagen till ära. Kanske inte bara för dagen... så duktiga idérika tjejer det finns.


Kameran ville inte riktigt vara med i folkvimlet och höstrusket. Men jag lovar att det var värt ett besök! Hennes granne med mysiga Café Ro hade jättegoda skinkmackor och lussekatter att bjuda på. Samt en spelman med dragspel som underhöll med käck julmusik. Trångt, varmt men gemytligt!
.
Hoppas ni alla haft en skön och relativt torr dag... inne är det droppfritt! Nu har jag slappat lite vid TV:n ett tag. Igår kväll när jag väntade på att hämta hem sonen såg jag en snutt av ett program som handlade om bortskämda ungdomar som är precis söndercurlade. Stackars ungar och vilka helpuckade föräldrar...idag var det en debatt där folk fick säga sitt både ris och ros..men de här stackars barnen kommer ju aldrig att klara sig själva. Kolla på det nån gång, eller inte! Jag blir bara frustrerad!
.
Nu ska jag fixa lite mat till kvällens skaldjursfest. För mig hade det passat med glögg och risgrynsgröt, men men:)

9 kommentarer:

  1. Åhh, va trist att det var ruskväder. Men det är ju alltid mysigt med julmarknad, oavsett väder. Hittade du nåt fint att köpa?
    Ha en fin kväll! Kram Åsa.

    SvaraRadera
  2. Trist med ruskväder, men så kul att du var på Violans julmarknad och så roligt att det var mycket folk, men det misstänkte jag ju - det händer väl inte så himla mycket i det lilla samhället just såhär i november!
    Kul att få se lite bilder, men det är alltid svårt att fota när det är trångt och mycket folk!
    Slappar också framför TV:n ikväll, retar mej också på de söndercurlade - mest på de tanklösa föräldrarna då...! Hur tänker man där?!!!

    Ha en fortsatt skön helg!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  3. Ja, novemberrusk har vi minsann, men visst är det lite uppiggande med marknad och fullt med vackra saker!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Vad roligt ni måste haft det hos Viola! Hoppas hon är nöjd? Och hoppas du fick till något riktigt gott inför kvällen!? Ha det bra! Kram Iréne

    SvaraRadera
  5. Vad kul att du hittade till mig! :)
    Och jättebra att du lämnade ett fotspår genom en kommentar, då kunde ju jag upptäcka dig också ;)

    Nu måste jag ta och kika runt lite.

    Ha en mysig kväll!

    kram
    helena

    SvaraRadera
  6. Ååå har du varit på Violas marknad? Vart är det hon håller till igentligen?
    Kul att du kom och hälsade på i min blogg igen.
    Ha en bra kväll.
    Kram Anna

    SvaraRadera
  7. Nämen vad kul att du hittade in till min blogg.Har bara hållit på 1 vecka så jag lär mig varje dag!Trädgård är det jag brinner för så det passar att börja blogga nu när tid ges :-)Nu måste jag se mig omkring här!
    Kram fr.mig

    SvaraRadera
  8. Så fint det ser ut hos Violas. Där hade jag gärna varit. Men en tur i ett juligt Köpenhamn i helgen var inte dumt det heller.
    Vad kul med egen privat bloggkurs. Det hade jag nog också behövt. Men jag provar mig fram och det går ganska bra det med ;o)

    Smaklig spis ikväll...lyxigt med skaldjursfest.
    Ha det gott!
    Kram Ulrika

    SvaraRadera
  9. Oh va roligt med julmarknad. Här har dom inte kommit igång än men snart.
    Skaldjursfest mmmmm.
    Kram Lillemor

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!