trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

torsdag 18 november 2010

Mental träning

Igår var det dags för årets fortbildning i mental träning. Vi är ett arbetslag på 5 personer som bara är kvinnor. Alla har varit med om lite i livet och känner att det är bra att fylla på sig själva med klokhet och redskap för att tackla livet. Och det är ju aldrig fel! Även att vi går i stort sett varje år och lyssnar på olika slags coacher så glömmer man ju rätt fort vissa saker, medan man får bekräftat andra. Och det är väl det det går ut på. Som Andreas Kullberg sa igår. Det här är inget nytt! Ta med dig det du vill och lämna resten här... Och så är det ju med livet. Välj glädjen, gör det du mår bra av! Och välj att umgås med de du mår bra av.


Det är ju inte helt självklara saker, men tankens kraft, fokus på vad jag vill och kärlek till sig själv kan göra skillnad.
.
Det fick vara dagens väckelsemöte, eller hallelujamoment, eller tips från coachen...:)
Nu är det snart morgonbestyr här i stugan. Här gäller det att få iväg trötta tonåringar till skolan, brukar funka bra. Sedan ska mor i huset på utflykt, bussresa hela dan med bästa vännen! Mmmm, sug på den ni! Fortsättning följer!

.
Vad kommer få dig att le idag?
-------------------
Välkommen LILY som följare!!

8 kommentarer:

 1. Vad med i en tävling om biobiljetter här http://www.filmkritikerna.se/tavling-vinn-biljetter-till-filmen-till-det-som-ar-vackert

  SvaraRadera
 2. Va med och tävla om biobiljetter på filmkritikerna.se

  SvaraRadera
 3. Mina barn får mig att le och skratta varje dag :o) Det är så lätt att hamna i den där vardagskarusellen och jag måste lära mig att stanna upp och glädjas åt nuet och alla kära ting. Idag ska jag njuta av lite adventspyssel vid ytterdörren :o)

  Ha en riktigt bra dag!
  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 4. Ska bli roligt å se vart bussresan med vännin gick till! Hoppas ni hade det bra! Kram Iréne

  SvaraRadera
 5. Vad nyfiken jag blir på vart du skulle på bussresa.
  Kram:)

  SvaraRadera
 6. Mental träning och tankens kraft är inte helt fel! Jag gillar det också!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 7. En sån sund sak att vara delaktig i! Ja alltid får man sig en tanke ställare eller två.
  En så rolig och trevlig dag jag hoppas du och vänninan fått.
  Kram Sussi

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!