trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

söndag 7 november 2010

Novembersol!

Det har varit så härligt soligt idag igen. Är novembers helger så här fina gör det inget att det är november. Jag som brukar tycka det är grått och murrigt, men hittills har hösten gått fort, varit solig och rolig. Jag har mått bra och då är allt mycket lättare.


Det har varit skönt att ha fyra lediga dagar i följd. Min svåger tyckte jag skulle gå till chefen och säga att jag behöver lite längre helger...undrar vad hon skulle säga då. Eller jag behöver inte undra, jag vet!! (glöm det! skulle hon säga)


Så, eftersom jag fick oväntat besök , min syster och sambo , var det bra att jag hade bakat lussekatter...de kom väl till pass! Och tro´t eller ej, men jag hade Gevalia också!


Nu har dagen avslutats med minnesgudstjänst i vår lilla kyrka där jag sjunger i kören. Vi sjöng bla Stad i ljus, Gabriellas sång, Håll mitt hjärta, Härlig är jorden..många fina sånger med vackra texter. Det är en fin stund när man får tända ljus och tänka på de som inte finns hos oss längre. Det blir en fin gemenskap... Bor man i en liten by så känner ju många varandra och man kan stötta och krama varann och känna att man finns där tillsammans. Dela glädje och sorg!


Nu lämnar vi helgen bakom oss och går in i en ny vecka. Ganska fullbokad för min del, men det känns som det är mycket roligt som händer.
.
Hoppas ni alla haft en skön helg med mycket kärlek och värme!

7 kommentarer:

 1. Det låter som att du har haft fyra härliga dagar och lussekatter har du fått bakat. Det var inte illa! Och jag som älskar lussekatter.
  Hade gärna dykt upp på oväntat besök hos dig ;o)

  Tusen tack för dina gulliga kommentarer och grattishälsning. Jag blev så glad.

  Ha nu en bra vecka och glöm inte att stanna upp trots att du har mycket att göra.
  Kramar Ulrika

  SvaraRadera
 2. Härligt att du har haft fyra lediga dagar som du verkar ha tagit tillvara på ett bra sätt.
  Kramar:)

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga sånger ni sjöng, ibland längtar jag efter sångglädjen ihop med varandra, det är världens energikick, ha en fin vecka, kram

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig idé lite längre helger. Får höra med min rektor hi hi.
  Jag tror att ni sjöng alla mina favoritsånger.
  Kram Lillemor

  SvaraRadera
 5. Så fint du skriver och så mysigt att kunna sjunga och verkligen göra det och i en kyrkokör!
  Vilka vackra bilder, underbara!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Upptäckte nu akvarellen på de tre änglarna här till höger! Underbar! Vem har målat?

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!