trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

söndag 21 november 2010

Vinst och vita rosor

Jag berättade att jag vann en hemlig,( för mig bortglömd), vinst hos Anna. Nu har den kommit.I ett handskrivet brev kom den. Det är inte så ofta jag får handskrivna brev längre. Förr hade jag massor med brevvänner överallt och skrev brev för jämnan..
Men jag vann ett handvävt bokmärke! Jättefint och ett gulligt kort hade Anna skrivit.

Tack Anna!

Den här helgen är en sånghelg. Min kör och två andra gör en musikgudstjänst tillsammans med kompgrupp och svängig medryckande musik. Igår var vi i byns kyrka och idag ska vi till en annan i stora staden. Jag kände mig stressad innan helgen av att hela helgen kändes uppbokad, men det ger sån glädje att sjunga med 50 andra människor, så det är roligt. Jag fick en VIT ros som tack för min sånginsats! Tänk att det var en vit, passar mig perfekt:)
.
Välkommen Anna och Helena som följare. Jag blir så glad när jag får nya följare. Och förstås kommentarer. Det är ju en kick att nån läser och tycker nåt!! Vilken känsla att det finns "vänner" runt omkring som man nästan känner...
.
Ha en bra söndag. Nästa söndag är det första advent. Då får vi tända alla ljusstakar och stjärnor. Blir vackert!!

6 kommentarer:

 1. Ååååh, jag blir så sugen på att börja sjunga i kör igen när jag hör dig berätta om era uppträdanden. Vi har en gospelkör här i byn, så jag får väl ta mig i kragen ;o)
  Grattis till den fina vinsten. Passar perfekt nu i juletid :o)

  Lycka till i stora staden idag.
  Kram på dig
  Ulrika

  SvaraRadera
 2. Hej igen! Ja men att jag inte tänkte på det.. I köpenhamn kan man ju verkligen frossa i vackra julsaker. Jag ska titta efter gamla bonader när jag är där.
  Va mysigt att sjunga i kör. Och särskilt så här till jul. Jag har oxå sjungit i kör förut och det är så häftigt!
  Grattis till den fina vinsten! Så roligt att få sånt som nån lagt ner handarbete på.
  Ha en fin fortsättning på söndan nu!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 3. GRATTIS till en fin vinst! Visst är det kul att vinna ibland!

  Ja, nu är det många körer som har bråda tider! Stressigt, jovisst, men ofta uppväger det ju känslan, precis som du ju säjer här!

  Mina två körer som jag leder på skolan har också bråda tider - mycket som ska sätta sej innan vi slutar för terminen!

  Ha en härlig söndag och glöm inte att djupandas emellanåt!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Grattis till vinsten!
  Näe, handskrivna brev får man verkligen inte många av nuförtiden, det gör ju att de man får känns lite extra speciella så ta väl hand om det.
  Ha det bra!
  Camilla

  SvaraRadera
 5. Tänk vad härligt det måste vara att kunna sjunga! OK, jag sjunger ju trots bristande röst, men tänk om jag kunde... Och handgjort papper är fint, det kan jag däremot göra! Så grattis till vinsten!
  Hulda

  SvaraRadera
 6. Grattis till den fina vinsten!
  Jag har alltid tyck det skulle vara roligt att få sjunga med i en kör, men jag hör väl till dem som redan i skolan fick höra en gång att jag inte var bra.
  Söt ros!

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!