trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tisdag 11 januari 2011

Funderar...

på vad jag ska hitta på för kul presenter till mina tre senaste följare...

Ska nog ta en sväng till mina favvobutiker i stan imorgon:)

Har fått många fina kommentarer om mina senaste loppisfynd, kanske vore det nåt?

Tycker ni det är OK att köpa saker på loppis och ge bort? Somliga tycker ju att loppis och andrahand är lite äckligt och sunkigt... Nu är ju vi kanske lite bloggskadade och vana vid att folk handlar på loppis... men ändå?

Nu är det sovtime, ha en god natts sömn mina vänner!

9 kommentarer:

  1. Absolut är det det! Min favvobutik är Röda Korset där handlar jag minst en gång i veckan..nä förlåt inte handlar...FROSSAR!!! Har köpt saker även som jag gett bort där!

    Kramelikram/c

    SvaraRadera
  2. Ja, det tycker jag med. Det är ju tanken som räknas och den har du absolut!

    KRAM o god natt, Tina

    SvaraRadera
  3. Här bland oss bloggare, är väl just loppisfynd det finaste som finns. Det kan ju vara den finaste presenten. Jag tror att man borde tänka mer, på att köpa presenter på loppis.
    Jag har en kompis som fyller år i juni. En gång hittade jag en sån fin skål på en loppis. Jag gav henne den och en liter jordgubbar. Det va en omtyckt present.
    Ha en fin onsdag! Kramar från Åsa.

    SvaraRadera
  4. Absolut helt OK att ge bort loppisfynd, särskilt om man vet vad personen i fråga tycker om. Precis som någon skriver här, så är det ju tanken som räknas!
    Så rart av dej att premiera dina följare!
    Ha en fin dag!
    Kram
    LIsa

    SvaraRadera
  5. Jag har köpt presentkort på loppis och gett bort, blev mkt uppskattat! Ha en bra dag! Kram Iréne

    SvaraRadera
  6. För min del är loppisfynd alldeles underbart att få :o) Men som sagt, det gäller ju att ge det till rätt person. Jättefina grejor du hade hittat på loppis, silverkrukan var helt underbar!

    Ha en härlig onsdag!
    Kram Ulrika

    SvaraRadera
  7. Jag håller alldeles med ovanstående talare och när man hittar något som passar så spelar det väl ingen roll och sen letar man ju rätt saker till rätt person.
    Mycket uppskattat!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  8. Min arbetskamrat skulle städa ut sin mormors vind för ett tag sen och undrade om någon var intresserad av hennes gamla "skrot". Absolut sa jag och hon tog med sig en stor låda till jobbet som jag fick frossa i. Själv tyckte hon att allt det här var äckligt och ville inte ta i det utan handskar ens. Grejerna var ju ändå hennes mormors.
    Människor är olika men helt klart är det OK för mig att både få och ge bort loppisfynd.

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  9. Svårt att svar på din fråga..det har ju lite med personen att göra om man själv gillar att fynda så är det ju helt okej, annars har jag ju fina isskrapor..:) gissa att jag sålt en drös idag, ha en skön kväll, kram

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!