trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

lördag 29 januari 2011

Jag överlevde..

Vilken vecka. Fullt ös, sjuka kollegor, nyinskolade småbarn på jobbet, möten och kurser. Och som final födelsedag! Igår fyllde miniman, alltså yngsta sonen 17!! Nu kan jag inte säga att jag är 27 längre:) Det är väl ingen som tror iochförsig, och jag skulle inte vilja vara det heller...

Hur som helst, abstinensen från bloglandia var stor och enorm i början av veckan, men jag hann verkligen inte. Sen blev det en sorg att inte träffa sina vänner...

Igår var det förväntan, att snart ses vi igen. Och det ironiska var att det blev strömlöst inatt. Jag hade siktat in mig på min lugna lediga morgon ni vet.. men inget lyse, inget internet och inget te... HJÄLP!

Men nu är jag här!

Solen skiner äntligen, det blåser rätt rejält, men det är plusgrader så snötäcket sjunker ihop och på måndag kommer mitt växthus!

Tror väl inte att snön kommer vara borta då, men nu får den gärna försvinna för min del. Nu tycker tom jag att det får räcka. Snart februari, dagarna känns lite ljusare och längre och jag har hört talgoxarna såga... för min del kan det bli vår! NU!Jag har läst ikapp hos en del av er och ni finns kvar, härligt. Och det har hänt en massa saker! Nu är jag uppdaterad och på banan igen! Ha en skön lördag på kurser, operan, musikal och vernissager... många som har dagen fullbokad!

Kram och på återseende!

Välkommen Polargrevinnan som följare!!

10 kommentarer:

 1. Kul att du är tillbaka;)
  Vilken fin bild med flera vackra saker!
  Är den vita asken i porslin, eller?

  Ha en skön lördag!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Ja, vissa veckor kör det ihop sej med jobb som måste prioriteras! Kul att "se" den här igen och att höra att du är ledig!
  Så snopet att elen gick då! Jodå, har också råkat ut för det ibland på torpet - dock inte så ofta som tur är!
  Helt klart en vårkänning får man när solen skiner! Ganska skönt ute men blåsigt här också!

  Åååååh, så du får ditt växthus - redan! Gissa om jag blir något avis!!!! En dröm för mej! Kanske skaffar jag ett också så småningom...!
  Få se hur du får till ditt - hoppas ju att få följa själva förloppet!
  Önskar dej en riktigt skön helg!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. O jag har undrat var du hållt hus...skönt att du är tillbaka!Visst tänker man på sina bloggvänner o jag hade strömlöst i 2 tim.förra helgen o var sen borta på kvällen o då kändes det lite trist att inte kunna kolla runt lite som jag tänkt!Det är väl ditt fina loppisfynd du har stjärnklockan i?(tror den heter så)Ser jättefint ut!
  Kram från mig!

  SvaraRadera
 4. Hektisk vecka du haft,Hoppas nästa blir lugnare.
  Vad spännande att du får hem ditt växthus redan .VÅR ja jag vill också ha VÅR .Trevlig helg /Tina

  SvaraRadera
 5. Längtat efter dig, men ibland kör det ihop sig.
  Kul att du är tillbaka med nya krafter, du måste vara rädd om dig. En sån där lila blomma längtar jag efter, så fin färg..du hade rätt jag valde svart till bordet.

  Vi ses, kram Tina

  SvaraRadera
 6. Det är bara att konstatera att man överlever det mesta. Men en och annan lugn vecka måste vi ha så vi inte kör slut på oss - eller hur.
  Växthus - lyckliga du. Bor numera i lägenhet så växthus- drömmarna är undanstoppade. Inte så dumt med en balkong när det börjar våras.
  Elavbrott på morgonen - inget te, hemska tanke.
  Jag har nyss kommit hem från en promenad, tänk att solen tittade fram och 5 grader plus - härligt.
  Ha en fortsatt fin helg.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 7. Precis så där känner jag det när jag jobbar 4 nätter i rad. Både dagen före och dagen efter försvinner liksom. Ibland hinner man helt enkelt inte allt man vill tyvärr.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 8. Hej där! Hoppas din helg är bra och att du kan njuta av det du mår bra av!
  Det härliga med bloggen är ju att man bloggar när man känner för det och vänner finns alltid kvar - ett otvunget socialt liv!
  Ha det så gott!
  Carin

  SvaraRadera
 9. Ibland är livet fullt med saker man ska borde o måste göra, då får man lägga bloggen lite åt sidan
  Visst är du 27, min äldste är 30 och jag som bara är 29
  Ha en bra dag

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!