trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

onsdag 16 februari 2011

Känner mig sliten...
Vinter, vantar, snoriga ungar, ledsna ungar, kalla fingrar, sjuka kollegor... HJÄLP!!.
Jag är glad om jag hinner gå på toa under dagen. Om jag hinner dricka en kopp te som fortfarande är varm och slipper få nån som nyser i tallriken med mat jag precis ska äta...
Vissa perioder är jag inte så lycklig över mitt jobbval som förskollärare...

Ikväll har jag lovat följa med en kompis till stan, på nån restaurang där en kompis till henne ska underhålla.. Vet inte vad jag tackat ja till, men nu måste jag desinficera mig, kamma mig och ta på nåt som inte är snorigt på axeln eller har matrester på hela benet..

Det blir säkert bra, ni vet, foten i kläm!:)

Ha det gott alla vänner!

Och TACK Tekla Maräng för de fina fröerna som kom idag! Spännande med fröpåsen som det stod på ryska på... den blir svår att tyda;)

Kram Kram

11 kommentarer:

 1. Låter som min dag fast ändå inte. Ingen dag jag vill ha igen...
  Visst var det kul att jag har vunnit biljetter. Kan man ha sån tur?!

  Ha en trevlig kväll!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Glöm bekymren och ha en underbar kväll!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Skickar en varm kram till dig...../caja

  SvaraRadera
 4. Ja, det verkar som om många är drabbade av snorerier - precis som jag! Himla envist är det och jag håller mej hemma veckan ut!
  Hoppas att du slipper undan och får en härlig kväll på stan!

  Åh, vilka vackra vinterbilder du visar i förra inlägget - sååååå himla mycket snö ni har!!
  Men, det har nog vi också, efter senaste snökaoset - plogbilarna har gått varma här idag!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 5. Kör Google translation på fröerna och munskydd på jobbet..skojar bara. Då hade du nog skrämt de små liven, inte så bra..
  Hoppas du hittar orken snart igen, ibland kan den vara svår att hitta denna årstiden.
  Annars får vi ha lite xtra kontakt o liva upp varandra o ha lite kul. Jag känner mig också på sparlåga just nu..

  Styrkekram till dig, Tina

  SvaraRadera
 6. Känner igen mig i din vintertrötthet, - dock inte i år, när jag jobbar halvtid för första gången i mitt liv. Vilken härlig investering i sitt eget välmående! Jag känner mig verkligen lyckligt lottad som har möjlighet att jobba lite mindre.
  Att ta sig ut och umgås med vänner är ofta precis det man behöver, fast man känner att man inte har orken. Hoppas du får en trevlig kväll, och att du får tillfälle att tanka lite positiv energi!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 7. Jag känner igen mig! Det verkar som om alla andra utom jag är förkylda, men alla ska visst nysa och snora just på mig.
  Ryggen värker och jag vill ha semester , sol, sommar......Ja allt sånt där du vet!!
  Nu går jag och lägger mig. God natt!
  Ha det gott! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 8. Oj oj låter som rena 'smitthärden'på ditt jobb!Har faktist jobbat ett par år på dagis o jag var sjuk jämt!Hann väl inte bli imun ;-)
  Hoppas du klarar dig!
  Kramar från mig!

  SvaraRadera
 9. Ja det är mycket snor och kräk på mitt jobb också. Handsprit och ingefära riven på hårdbröd och färska vitlöksklyftor äter jag får att hålla mig frisk.
  Hoppas att underhållningen var bra och att du hann koppla av lite. Peta bara ner fröna i jorden skall du se att något kommer förhoppningsvis upp, tänkte att du har bättre användning av dom en jag på min balkong.
  Kramar:)

  SvaraRadera
 10. Mitt jobb är inte i närheten så krävande som ditt jobb med småbarn och mina ögon är helt trött och grusiga hela dagarna så jag kan ju bara tänka mig hur du känner det. Jag är imponerad av er som orkar jobba på dagis och skola med en massa små kortväxta galna varelser. Provade att jobba på dagis ett år när jag var i 20-års åldern och det funkade inte alls(är inte särskilt barnkär av mig) det enda jag gillade var vilan efter lunchen....ha ha. Hoppas du hade en mysig kväll.

  Kram F

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!