trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

onsdag 8 juni 2011

Hoppsan!

Igår hände det nåt konstigt, men roligt.

Ibland går jag in och kollar statistiken för bloggen. Boostar mig själv lite så att säga. Och så är ju lite nyfiken på om någon läser vad jag skriver.


Jag vet ju att jag har några trogna läsare som också kommenterar och så vet jag att jag har några anonyma som strosar runt.... det brukar ligga på 50 läsare på en dag.
Men igår hade jag 187 sidvyer!! Vad hände då? Vad var det som lockade, eller hur hittade alla hit? På samma gång iallafall och det var jättekul! Hoppas ni alla kommer tillbaka:)


Nu har vi slutspurt på jobbet med vårfester som blev sommarfest, avslutningsfester, utflykter, picknick och allt möjligt. Kul, varmt! och intensivt! Värmen har varit otrolig här den här veckan, kvavt och stillastående med åskkänsla fast den aldrig bryter ut. Mycket vätska går det åt!

Men festligt är det och roligt och förväntansfullt när sommaren ligger framför oss! Semester och lata dagar:)

Go och glad kexchoklad

Ha en bra dag!

Och alla ni 187 får gärna lämna en kommentar nästa gång:)
7 kommentarer:

 1. Hejsa

  Jag är nog en av dom som tittar mig mest omkring, skall försöka att bli bättre till att lägga en liten hälsning:). Njuter din fina blogg och är en av mina favoriter, så jag får alltid besked när det är något nytt på sidan.

  SvaraRadera
 2. Visst är det roligt när folk hittar till ens blogg :o) Och lite uppskattning gör ju att man har lust att fortsätta.

  Förstår att du har mycket nu med jobb och allt. Det är en hektisk period innan semestern. Men sen är det dags att njuta av ledighet! Hoppas bara att vädret håller i sig. Idag har vi grått o regn, men mina växter jublar :o)

  Ha en skön torsdag!
  Kraaaaaam
  Ulrika

  SvaraRadera
 3. Grattis till alla besökare! Ja, visst är det kul när man märker att folk ändå läser det man lägger ut, även om inte alla kommenterar!
  Själv har jag inte haft tid att kommentera så mycket på senaste tiden av förklarliga skäl! Men jag försöker komma ifatt lite nu...!

  Jo, jag kan tro att det är mycket nu med allt avslutande! Tur att ändå vädret passar in för alla utomhusaktiviteter!
  Själv kan jag nästan inte fatta att jag inte behöver stressa längre - vilken skön känsla i denna vackra tid!
  Dessutom slutade vi alltid mycket tidigare på den skolan jag jobbade - folkhögskolor har en annan typ av läsårstider liksom!

  Hoppas du hinner hämta andan då och då och njuta av allt vackert!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Vad kul, grattis till dej ;) Ska nog också ta mig en kik på statistiksidan, kan ju vara kul....eller inte ...ha ha

  Kram F

  SvaraRadera
 5. Ja, det är underligt eller svårt att förstå det här med hur många som tittar in och varför och vilka som kommenterar. Kan det ha varit att man såg ett fint slott i listan på blogger, en ren gissning, men slott lockar kanske....eller så är det fler och fler som upptäcker din fina blogg. Så är det nog.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. När jag kikar in här hos dig skriver i alla fall jag en liten hälsning men tänk om man skulle få 187 kommentarer. Det skulle ju ta en evinnerlig tid att kommentera tillbaka.
  Jag blev häromdagen uppringd av min gamla kusin uppe i Jämtland. Vi träffas nästan aldrig men han hade googlat på ordet "rövskrapa" och på det viset funnit min blogg. Vad som gjorde honom mest konfunderad var att "rövskrapan" jag hade på bild var gjord av honom själv. Till slut hade han kommit på att det var hos mig han hamnat. Han lämnade ingen kommentar utan ringde i stället.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 7. Vad kul!Grattis:-)
  Kan tro att nu så här när man drömmer om semester turer kanske Norrviken hjälpte till lite?!Fasst jag tittar alltid in det vet du!!!
  När jag skrev om Hannu rasslade det till o det var massor inne på en gång jag vart lite lätt oroad tänkte att nu är jag kapad...det visade sig att Hannu lagt ut det på Facebook o ja han har ju en del vänner på FB(även jag) det förklarade ju det hela :-)Det var kul!O jag tackade honom för det!
  Det låter som vi har haft liknande väder idag.Jag har dock mellan skurarna fått massor gjort i trädgården:-)
  KRAM från mig!

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!