trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

söndag 24 juli 2011

Lite mer färg

Livet rullar på, med för mig roliga saker.Men tankarna går ofta till alla människor som sörjer och går igenom sina värsta dagar någonsin just nu.


Mitt växthus har fått sina sista rutor isatta och stenplattorna i golvet är nästan färdigfogade... känns efterlängtat. Snart kommer bilder...


Jag har varit hos Viola på loppis och träffat en massa fina bloggerskor, en del som jag träffat förr och andra som jag bara skrivit till. Såå kul! Inspirerad av alla möten har jag tagit mod till mig och bjudit in mig till andra bloggerskor som jag gillar och som bor i skaplig närhet! Och tänk att de sagt att jag får komma:) Är inte livet fantastiskt också?


Jag känner mig ödmjuk inför livet. Det är skört och ömtåligt och jag tar det inte för givet. Det har sina upp- och nedgångar. Man kan påverka det mesta och styra livet i rätt riktning, men det går inte alltid.

Varma tankar till alla medmänniskor i sorg.

Ta vara på er alla vänner! Ge varandra en extra kram idag!

Marie

13 kommentarer:

 1. Hej Marie! Så kul att du hittade till mig så att jag kunde hitta dig! Vilken fin blogg du har, och vilket fint inlägg en sorglig helg som denna. Det är roligt för mig som är alldeles ny bloggare att höra vilken glädje du har av din blogg i mötet med nya bekantskaper. Det ska bli roligt att se bilder på ditt växthus! Kram Hanna

  SvaraRadera
 2. Näe inget mail än..jag har prövat att skicka till dig!
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 3. En sån tragedi! Det får inte hända, så hemskt för alla inblandade. Overkligt känns det..

  Vad roligt med bloggträffar. Får se om det kan bli av för mig framöver?
  Ha det fint!
  Kramis Helena

  SvaraRadera
 4. Har du vägarna förbi Rönninge är du alltid välkommen på en fika och trädgårdstitt!
  Ha det bäst!
  Hélena

  SvaraRadera
 5. Bloggträffar är alltid kul, vi får väl se till att det blir en gång till framöver.

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 6. Att möta människor är kul.Att möta trädgårdstokiga människor är mer än kul för då får man ju ta del av deras trädgård också!Jag ska snart ut en vända på vägarna igen.Vem vet var jag hamnar och vilka jag bjuder hem mig till?

  SvaraRadera
 7. Tänkvärda ord av dig, ofattbart det som hänt.

  Ser fram emot bilder från ditt växthust!

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Så jätteroligt det var att äntligen få träffa dej och nu hoppas jag ju att det blir flera gånger, när vi ju nästan är "grannar"!:)

  Jag ser fram emot bilder på ditt växthus! Så härligt det måste vara!
  Ja du, det är en märklig värld vi lever i, och precis som du säjer så gäller det att försöka styra livet i en bra riktning, som handlar om medmänsklighet,för den finns verkligen också, det har vi ju sett prov på dessa dagar!
  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 9. Oftast blir man förvånad över svaren när man frågar, på ett positivt sätt! :)

  SvaraRadera
 10. Tänkvärt skriver du.....Agneta kram

  SvaraRadera
 11. Tiden stannar till när en sådan tragedi händer... så glad över att min yngsta är hemma på ledighet...bor annars i Oslo..

  Blev en härlig lördag, kram

  SvaraRadera
 12. Hej!
  Vad klokt att åka till Öland vecka 32. Då har det lugnat ner sig betydligt och säkert inte svårt att hitta någonstans att bo. Just nu är det nästan bilköer ute på de stora vägarna.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 13. Finns inga ord för den stora tragedin som hänt i vårt grannland. Kunde inte komma till Violan i lördags hade annat för mig. Men alltid kul att träffa bloggisar in real.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!