trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

onsdag 21 mars 2012


Vårdagjämning!
Det är ett fint ord!

Men så är jag en vårmänniska också. Natt och dag lika långa, ljuset är tillbaka. Idag skiner solen redan på morgonen, det är skönt.

Min flunsa börjar ge med sig, nu har jag bara envis hosta som jag antar jag får dras med ett tag. Imorgon ska jag jobba igen.

Har fått en fin blå hortensia av min pappa! Den ska få bli utgångsfärg i mitt vardagsrum... bort med lila och det lite vintriga, in med pasteller och ljus! Det är bara så mycket man vill ha när man börjar tänka... Jag har bott i huset drygt 20 år och här har alltid varit fullt med ungar och människor, slitet är det. Det känns som jag skulle behöva börja med nya tapeter och golv och ...... ja, en sak i taget. Tids nog blir det klart;)


Ha en fin solig dag!!

Kram Marie


14 kommentarer:

 1. Jag tycker du ska börja med att njuta av värmen som nu kommer. Gå hem lite tidigare idag och sätt dej i solen vetja!

  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Gott att höra att Du mår bättre. Ja visst är det en härlig tid vi går till mötes nu. Här strålar solen så skönt redan på morgonen. Det ser lovande ut :o)
  Ha det gott min vän!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 3. Skönt att du är på bättringsväg...för inte ska man ligga där o vara sjuk när våren är på intågande :o) Jag är också en vårmänniska till 100%!! Aldrig njuter jag så mycket som jag gör nu och två månader framåt.
  Längtar sååååå efter att få sätta igång i trädgården och vårt nya trädgårdsland. Köpte vinbärsbuskar idag på morgonen och ska iväg en sväng i eftermiddag med L till plantskolan. Såjord och fröer står på listan och kanske nåt mer om jag känner mig själv ;o)

  Njut av solen hos dig idag och krya på dig!
  Kramen
  Ulrika

  SvaraRadera
 4. Då har ni bott ungefär lika länge som oss. Vi har nu, äntligen, fått känslan av att det är två vuxna som bor i ett hus. Jag bad alla ungarna att plocka hem alla sina saker till sina egna hem. Elakt? Nja? Jag vill inte att de ska skälla på mig ifall jag råkar slänga eller sälja nåt som är deras... Men det var snart fem år sen sista ungen flyttade så det har tagit sin lilla tid... och vilket gnäll när deras rum blev konverterade till annan användning. "Kan ni inte ha kvar det som det var?" Jo jo, med hamsterbur, barnböcker och pop-affisher...
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 5. Uj, förstår att varit krasslig. Hoppas du snart kryar på dig..
  Idag firar vi lite här hemma, det verkar som om mars är en månad då allt kan hända. Fast det blir bara en god middag, på tu man hand.

  kram

  SvaraRadera
 6. Hej! Vilken vacker färg på Hortensian och terrinen passade ju så bra ihop! Ja tänk vad skönt att få byta ut murriga färger mot pasteller, härligt! Kram Iréne

  SvaraRadera
 7. Vad fin blomma o den är som gjuten för din terrin!
  KRAM o hoppas du piggar på dig ordentligt!
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 8. Skönt att du känner dig bättre!
  Det är så mycket man vill göra när det ljusnar och blir vår. Själv gick jag ut och hittade första vitsipporna idag, men planer finns på gardinbyte och uppfräschning inomhus...en annan dag ;-)
  / maria

  (Jag har några vykort kvar på vårbuketten)

  SvaraRadera
 9. Bra att din förkylning går åt rätt håll nu när våren börjar komma på allvar. Har oxå bott i över 20 år i vårt hus med en massa ungar. Skulle vilja göra massor, men som sagt en sak i taget.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 10. Vad bra att du känner dig bättre.
  Vilken dag det har varit idag. Jag har varit ute och jobbat hela dagen. Lyckades fylla två stora säckar med gamla löv och klipp från fjolårets blommor.
  Mina gulsippor har kommit fram, de var tre från början men åtta i år. Ta det lugnt på jobbet. kram

  SvaraRadera
 11. Skönt när flunsan börjar ge sig ,hade oxå en släng av den ,inte kul alls.
  Fin Hortensia i härlig färg du fått:))
  Härligt vårväder som är på G nu ,bara o njuta:))

  Ha en fin fortsättning på veckan;)
  Kraam

  SvaraRadera
 12. Hej kikade in hos dig och gillade allt jag såg så jag la mig som följare också.

  Ha en bra dag
  Kram Rosa

  SvaraRadera
 13. Så vackert med Hortensia! Jag stod och "nöp" i en idag men kunde inte bestämma mig för vilken färg jag ville ha så det blev ingen. Naturligtvis ångrade jag mig när jag kom hem att jag inte köpte någon.
  Får bli en imorgon.
  Krya på dig!
  Kram
  Agneta

  SvaraRadera
 14. Hortensia är en väldigt vacker växt. Hoppas du kan plantera ut den lte senare i vår så du får njuta av den länge! Kram Åsa

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!