trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

lördag 21 juli 2012

sommarkväll

Men hörrni så mörkt det har blivit på kvällarna!Jag fattar ju att det är sommar eftersom jag har semester. Men det har gått så fort och det har liksom inte kommit igång med utesittandet och myskvällarna i kvällssol.


Hmm... fattade  häromkvällen när jag tittade ut att hoppsan! Nu är det snart augusti, för mörkret är här och den fuktiga luften.


Men det gör mig inte så mycket att jag inte suttit ute på kvällarna. Jag har ju suttit ute andra tider på dygnet! Och det är ju faktiskt rätt mysigt med lite mörker. Ljuslyktor, solcellslampor och annan belysning gör sig ju bättre i mörker!Sol eller regn, dag eller natt. Hoppas ni har det bra!


Kram Marie

12 kommentarer:

 1. Ja man känner av att det börjar gå mot augusti,och jag har slut på min semster nu ,4 veckor ,men jag klagar inte har haft en underbar semster
  Ser mysigt ut i växthuset
  ha en skön dag

  SvaraRadera
 2. Märker av mörkret när sista kvällspromenaden med hundarna nu är kolsvart! Hu, tur att man inte är mörkrädd ;)

  SvaraRadera
 3. Håller med, mörkret smyger sig på..
  Det är ju bara att göra som du, för ute vill jag sitta så mycket det går!

  kramen

  SvaraRadera
 4. Vackra bilder! Ja, det är mörkt redan på kvällarna och kallt!! Inte mer än 7 plusgrader här sent på kvällen och natten. Hur mysigt är det? Jag vill ha ljumma, mörka sommarkvällar/nätter!

  SvaraRadera
 5. Det ser i alla fall hur mysigt ut som helst hemma hos dej i skymningen, med alla fina ljusen!
  Ja, kvällarna mörknar, det märker man nu!
  Kul att se dej igår!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 6. Mysigt ser det då ut. Kvi får önska att det kommer lite värme så vi kan sitta ute med alla ljus och mysa!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Så fint med alla ljus! Funderade i går på om det verkligen ska vara så här mörkt på kvällarna. Redan! I går hörde jag första syrsan.

  Trevlig söndag!
  //Linda

  SvaraRadera
 8. Jovisst märker man att det närmar sig augusti redan. Vart tog sommaren vägen som vi väntat på så länge.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 9. Det var upplyftande och bra ord, jag blev nästan lite pigg av att höra dom! Det har börjat mörkna, men så är det ju, snart en månad sedan midsommar. Skönt att vara ledig och kunna njuta när man vil.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 10. Hej vilken fin header du har gjort och visst har man saknat de här ljumma sommarkvällarna som man vill ha där man kan sitta ute och bara njuta

  Kram Rosa

  SvaraRadera
 11. Ja snart är det höst och jag som väntar på sommarn än....det har ju bara varit blåsigt och kallt ännu, så var är sommarvärmen. Så mysigt du har det i skymningen!
  Kram!

  SvaraRadera
 12. Ja, eftersom jag börjar jobba imorgon så känns det definitivt som om sommaren går mot sitt slut. Men jag tycker det ser riktigt mysigt ut på dina fina trädgårdsbilder, där det lyser fina små lampor lite här och där.
  Ha det fint!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!