trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

lördag 2 februari 2013

Lördagmorgon.
Tänder ljus, eldar i kaminen och dricker te. Ute ljusnar det. Loppade en duk för en 20:a förra helgen. Den fick komma på bordet utan att ens manglas.. Nu har det flyttat in lite färg i köket.


Annars har det varit full fart den här veckan också. Kalas, då jag hann göra snölyktor i snön precis innan gästerna kom. Hjälpt en vän att flytta. Och körövning inför helgens konsert.


För er alla som jobbar heltid tycker nog att jag gnäller när jag säger att jag är trött sen jag började heltid, även om det bara är några timmar mer än tidigare.
Men trött är rätta ordet. Sen kan det ju hänga ihop med att jag bytt befattning och chefar så gott det går på min arbetsplats nu. Men snart faller det väl på plats med det nya.

 Ljuset kommer  och fåglarna börjar kvittra då brukar mina krafter återkomma.

Sen är det kul att titta in till er och inspireras av era trädgårdsplaner och tulpanbuketter och vårkänslor..

Tack för det!

Ha en riktigt skön helg, Marie

16 kommentarer:

 1. Härligt med lördagar och visst får man vara trött när man jobbar heltid. Jag är trött fast jag bara jobbar85% Ha en skön helg! Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Inte konstigt alls att du är trött, både
  ny befattning och längre dagar. Jag är
  också trött i slutat av veckan och jag jobbar
  inte heltid. Mysigt och fint med nya duken.
  Ha en skön helg
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Härlig färg i ditt kök -vårfint:)
  Jobbar 75% men är trött ändå.
  Förstår om det tar på krafterna när du har mycket nytt omkring dig , men det fixar du :))

  Önskar dig en fin helg:)
  Kram Tina

  SvaraRadera
 4. Mysigt med snölyktor som välkomnar gästerna.
  Vi har ingen snö kvar hos mig.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Mysigt du har det!! Förstår att du är trött, jag gick upp från 75% till heltid förra året och jag var helt slut. Så nu jobbar jag 75% igen och trivs med det, men är ändå trött i slutet av veckan:)).
  Grattis till nya befattningen.
  Ha en skön helg.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Lyckliga du som hann leka fram några snölyktor! Jag hann inte innan snön blev hård igen, det lilla som nu finns kvar. Men det kommer väl mer :)

  SvaraRadera
 7. Vilka härliga vinterbilder och så fint med snölyktorna som lyser!

  Att ha en ny befattning tar säkert mycket kraft i sej - bara att sätta sej in i en ny situation! Jag förstår om du är trött då!
  Snart lägger det sej tillrätta ska du se!
  Ha en härlig helg och lycka till med konserten!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 8. Jag tror alla är trötta nu, men med lite februarisol kanske vi piggnar till.
  Ha en härlig helg!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 9. Ja nog är det skönt när ljuset kommer tillbaka.
  Efter en lång arbetsvecka känns det ljuvligt när helgen kommer.
  Att börja en ny befattning tar väl en himla massa kraft bara det. Hoppas det går fort för dig att komma in i de nya vanorna.
  Åhh va jag fick loppislust nu...:o)
  Ha en skön helg!

  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 10. Tror att alla förändringar med tid och befattning tar mycket energi innan man kommit in i det. Helt ok att "gnälla" alltså :)

  Dricker te gör jag just nu och tittar på skidor på tv. Ska baka bröd snart sen blir det tidig mat för sonen ska spela handboll ikväll och dottern ska dansa på stadens idrottsgala. Det gäller att anpassa sig.

  Kramar

  SvaraRadera
 11. Tack för din kommentar inne hos mig. Jag skrev svar där inne. Du har så fantastiska fina, mysiga bilder här hos dig. Ha nu en skön lördagkväll. Kram /Anna

  SvaraRadera
 12. Ljuset ger energi, den saken är klar och att man är trött nu är inte konstigt för så mycket sol har vi inte fått det senaste året. Är du dessutom nybliven chef så kan det suga resten av musten ur den piggaste, det tror jag. Du har i alla fall pysslat till det finare än jag någonsin skulle hinna med innan jag ska ha gäster, jag beundrar sånt!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 13. Hej! Man får vara trött oavsett omfattning av jobb, är oxå döö trött..

  Kram På dig

  SvaraRadera
 14. Vilka härliga färger.
  Vi är nog alla lite trötta o less på den här vintern/våren som liksom inte kan bestämma sig. Hit o dit, kallt och varmt... Är rädd att när solen o värmen kommer så går vi i däck hela bunten... av att vi väntat så intensivt.
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 15. Visst är det härligt med ljuset som sakta kommer tillbaka igen. Klart man får vara trött om man ökat på sin arbetstid.
  Ha en fin och bra söndag.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 16. Körde i badande solsken från Stockholm söderut idag. Väntade nästan att få se några sångsvanar, fastän jag vet att det är för tidigt. Hemma väntade i varje fall några snödroppsknoppar i rabatten och i brevlådan fröpåsarna som jag har beställt. Nu kan det bara bli bättre.Vi ses. Kram

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!