trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tisdag 4 maj 2010

Flower Power!

Tänk att vistas i den här miljön hela dagarna...så här års är det nog drömmen för många. Men vilket jobb! Fatta hur många krukor det är att plantera!
Det här är en annan liten lokal handelsträdgård inte långt från mej. Det började med några julgrupper de sålde på beställning och nu är det heltidsarbete för dem båda!
Dit åker jag gärna och gynnar. De har också bra priser mot andra stora "jättar".

Nu innan den riktiga säsongen satt fart är det välfyllt och snyggt. Allt står i raka led. Jag blir så sugen. Jag bara måste åka till såna här ställen och inandas atmosfären och känna lusten, titta och lukta och beundra allt. Det finns så många sorter...men konstigt nog brukar jag köpa nästan samma sorter varje gång...


Nystylat för i år var den här fina dammen, inne i det stora växthuset under en enorm vinranka...hur härligt som helst med vattenkluck och frodig grönska! Tänk en skön vilstol och en god bok där...(än är det ju ingen hetta därinne som det blir framåt sommaren..)


Kanske måste jag ha en damm också....och ett växthus....och en rosenportal....och en stenlagd uteplats på framsidan, kanske med en liten springbrunn... Ja, många drömmar och planer finns det i mitt huvud. Många har funnits där länge, kanske dags att förverkliga några. Men det är ju lite lustfyllt att drömma och längta också. Vi får se efter säsongen om nåt gick i uppfyllelse eller om det blev fler drömmar eller om några bytte form och skepnad.
.
Nu är det dags för en runda i trädgården och se om något hänt sen igår! Ha en skön kväll!


3 kommentarer:

 1. Tänk...ett sånt ställe finns det, inte alls långt ifrån där jag bor oxå.
  Dit kan man åka och drömma en stund. Ta sig en god fika och bara njuta.
  Men man kan njuta av det lilla oxå förstås. Det man har i sin egen täppa.
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Hallå, var finns detta fina ställe :) Visst är det underbart med våren och alla önskningar för trädgården som i vårt fall, endast sträcker sig till humlestörar och blommor i gamla hinkar än så länge :)
  Ha en skön kväll
  Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Vilket ställe att åka till, verkligen en härlig atmosfär, luktar så gott på dessa platser...0) hoppas dagen varit bra, kram

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!