trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

lördag 22 maj 2010

Fredagstur!!

Har haft en helspäckad vecka..och det är ju så här års man borde ha semester, iallafall när vädret är så här underbart som det varit de senaste dagarna. Men de saker jag gjort har iochförsig också varit trevliga. När man har ett jobb man kan vara ute i om dagarna ska man inte klaga... så här års brukar många vara avundsjuka! Jag var en heldag i Vimmerby på kurs som också var utomhus. Resan dit i bil gav många vackra intryck. Plötsligt såg jag att alla körsbärsträd slagit ut. Det var så himla fint.
Sen hade vi vårfest på mitt jobb, jag jobbar med barn, de framförde en cirkusföreställning. Stämningen var på topp, då kan man ju inte heller klaga på när allt känns superbra! Lön för mödan!
Som avslutning på veckan blev det en spontantur! Vi skulle handla lite till helgen mannen och jag. Var liksom på rätt väg för en tur till Violans romantiska ting! Nu har jag äntligen varit där! Tveka inte, åk dit, det är verkligen ett fint ställe. Där har hon lyckats skapa en oas, man går runt med ett leende på läpparna. Blir varmt mottagen, blir bjuden på fika och kan sitta och prata och ta in allt det vackra! Tack Viola!Sen som om inte det räckte kan man köpa sakerna också! Dessa vackra kort som jag beundrat hos Lisas torp, kolla in hennes fina blogg också! De är som vackra fotografier!
Snart kan man plocka syrener! Jag känner redan hur gott de luktar!Köpte några fina saker som jag ska ge bort i present till en nybakad student. Det kommer hon bli glad för.
Har ställt mina kort i köket så länge, ska få en bättre plats idag. Men man blir lite "carried away".Vill liksom bara ställa upp allt fint och ta in och förstås visa er!


Fredagsmyset bjöd grillat kött, klyftpotatis och nyskördade rädisor! Vilken bra avslutning på veckan.
.
Idag ska jag ta en tur till loppis, finns ett nära, dit det kommer folk och säljer sina saker en gång i månaden och det blir idag.
.
Sen måste vi jaga runt med dammsugaren och gräsklipparen... och jag har skördat de första rabarberna, så det vankas paj till fikat! Känns som den här dagen också kommer gå.
.
Ha en underbar pingstafton!! Hänryckningens tid!!

1 kommentar:

 1. Ja, de där korten känner jag ju igen!:) Kul att du tycker om dem, och så glad jag blir att du visar dem här också!
  Visst har hon det fint, Viola! Vilket ställe!
  Där kan man verkligen bli inspirerad, ja, man har svårt att slita sej!
  Du verkar ha haft fullspäckade dagar!
  Ha en riktigt härlig helg!
  Kram
  Lilsa

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!