trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

söndag 25 juli 2010

Det började med ett bord..

som jag egentligen inte behövde...händer det er ibland att ni kommer hem med saker som bara var fina ?
Nä, jag kan tro det;=)
Mej händer det rätt ofta. Nu hade vi pratat om ett lite större bord än det lilla vi hade...eller var det jag som hade tänkt det? Strunt samma. Hittade det här igår och tyckte det var fint i formen. Vill ha ett vitt bord, kanske ska jag måla detta eller behålla färgen. Vi får se.
Hur som helst så för det med sig lite annat. Man kan liksom inte bara ställa ett nytt bord så där och fortsätta som om inget hänt....
.
Det blev en helrockad... färgerna på kuddarna, plädar, tavlor, ljuslyktor, you name it, det behövdes ett piff.Jag har en svaghet för vackra små tavlor. Har hunnit skaffa på mej en hel hög som varit utplacerade lite överallt i huset. Nu samlade jag ihop dem och det blev bra.
Den fina pallen köpte jag förra helgen på en bondauktion. Den har sån form som jag gillar. Rätt fin i tyget också. Kanske inte behöver klä om den i första taget?!


Min lilla tjejhammare (så får man inte säga när man är pedagog och jobbar med genus) Men den har jag fått och då är det ju en tjejhammare...
Den kom till användning när jag spikade upp alla små tavlor... Oj så många hål jag har i väggarna. Men de syns inte på håll. Hellre hål i väggen än tavlor som hänger helt fel!
.
Nu när det är klart är det ju så mörkt inne att man inte ens kan ta kort. Ska försöka imorgon att visa er resultatet.
Nu är det snart dags för sängen för mig. Var borta igår kväll och det blev jättesent...så nu är jag trött.
.
Imorgon är det måndag men det gör ingenting för jag har semester!! Sov Gott!

2 kommentarer:

  1. Behåll bordet som det är, tillsvidare i alla fall, det har ju samma färg som pallen och det passar bra med vita textilier :-) Riktigt snyggt!

    SvaraRadera
  2. Jag tycker precis tvärt emot fru Venus,jag! Måla bordet! Ha ha ha....Ja, det där kan vara ett svårt val ibland. Pallen var ju jättesöt precis som bordet.
    Ha en fin dag!
    Kram Åsa.

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!