trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

onsdag 21 juli 2010

Mer sommar!

Sommar, sommar och sol...
det är gött att ha semester i den här ljuvliga sommarvärmen.
Dataproblemen verkar vara lösta. Skönt att se era bloggar och kunna vara med er på ett hörn igen!
.
Har varit sååå varmt, nu tycker man att 27 grader är rätt lagom! Härom kvällen sjönk temperaturen och då blev det nästan kallt..var väl bara 21 grad eller nåt:)
.
Jag har varit på lite småturer. Det är kul. I år har vi inga långa resor inbokade utan jag behöver vila och ta det lite lugnt.
Och det har jag gjort. För ett tag sen var jag med några väninnor hos Viola! Där är det så fint och trevligt! Och i grannhuset kunde man dricka kaffe, eller i vårt fall äta bakad potatis med massor med god skagenröra... Mums!Så här fint är det på Café Ro! Det var en av de allra hetaste dagarna vi var där, men under de stora alléträden var det skönt. Kan jag rekommendera att ta en tur dit!
Utanför mitt datafönster har min Honungsros blommat. Vintern gick hårt åt den och jag tvivlade på om den skulle klara sig. Men den var seg. Några långa grenar högt upp har blommat. Men den är rätt risig, så nu efter blomning ska jag ta fram stooora saxen och frisera den rätt rejält.


Har shoppat en ny duk på Hemtex också. Då blev det en anledning att fixa till lite på altanen.
Där är det skugga på morgonen så där sitter vi med frukosten. Läser böcker och tidningar och löser korsord. Här har det varit långa sittningar på förmiddagarna... skönt.
.
Imorgon bär det av till Kungliga Hufvudstaden. En dagstrip med mannen och en av sönerna...de är inte helt inne på alla fina vita affärer jag vill se, utan har spanat in nån fiskeaffär mm..
Men jag är säker på att vi får en skön dag!
Må så gott alla vänner!

4 kommentarer:

 1. Vilken fin duk! Mys i morgonskugga är inte helt fel, skönt att ha ett sånt ställe att njuta på!

  SvaraRadera
 2. Ja, visst har vi det fint i vår by och Violas butik och Café Ro är verkligen ett lyft och har blivit så positivt mottaget av alla här!!!
  Visst är det härligt att sitta där och äta under de höga träden och den skagenröran har jag också ätit - den är verkligen något extra!

  Så härligt det ser ut på din veranda!
  Ha en härlig tripp till Hufvudstaden, själv längtar jag inte dit :)!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Så fint du har det på sin veranda.
  Oj vilket fint kafé och jag förstår mer än väl att Violas affär är mysig.
  Ha det gott i Hufvudstaden.
  Kram:)

  SvaraRadera
 4. Visst är Östra Husby en metropol..:D fina bilder och tack för reklamen, nu kan du titta in för att se textilierna, ha en skön helg,

  kramen

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!