trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

söndag 26 september 2010

L som i Lördag som i Loppis och Ladies night!!

Ja visst var det så.
Morgonrundan till byns loppis plus en tur till Folkets Hus som ordnar loppis en gång i månaden för privatpersoner. Det blev en billig dag! Det var skönt att jag inte behövde ta med mig nåt hem därifrån!Lite städning hemma framför min egen dörr så att säga. Har tänkt göra det länge men det har aldrig kommit till handling. Det var milt och skönt ute även om solen gömt sig. Skönt att gå och filosofera och plocka undan krukor och somriga attiraljer och lämna lite andra saker framme.

Hann en snabbrunda genom skogen innan jag dressade om för kvällens aktiviteter.
.
I stora staden var det Kulturnatt, det är kul att gå runt bland massa aktiviteter jag annars inte besöker, fotoutställningar, muséer och olika uppträdanden. Så gjorde vi också. En stund. För min kompis A hade vunnit biljetter till Ladies Night och frågade om jag ville hänga med! Det har aldrig varit min grej har jag trott att gå på det... har haft känslan av nördiga hysteriska tjejer som vrålar och skämmer ut sig... Men det var en riktigt bra show, bra musik i högt tempo varvat med lite stå-upp av Måns Möller. Martin Stenmarck hoppade runt med gips eller åkte segway på scenen efter att ha slitit av hälsenan. Brolle och Andreas Johnsson var också med. Alla är ju vackra att se på och sjunger bra, så i det stora hela en bra kväll. Tack A!!
.
Idag har jag inget bestämt för dagen. Skönt! Hoppas inte dagen bara svischar förbi utan att jag hinner ta vara på den! Ha en skön söndag!

4 kommentarer:

 1. Det låter ju som en helkväll och så loppis ovanpå allt!

  Oj, vad du hunnit med - svamptur dessutom!

  Den där kulturnatten har jag bara läst om -missar alltid den eftersom jag mest är i Sthlm då! Men nästa år kanske....!

  Ha en skön söndag du också!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Har aldrig (nästan) problem att gå hem tomhänt ... hittar aldrig några loppisar!

  SvaraRadera
 3. Låter som en kanonkväll, har du inget för dig så vet du ju vart du kan åka...:0) kramen

  SvaraRadera
 4. Vad härligt det verkar ha varit en toppen dag med jätte bra slut.
  Kramar:)

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!