trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

onsdag 22 september 2010

Solsken igen!

Här verkar det som varannandagsväder. Igår regnade det och blåste iskallt, men efter en kall natt med lite frost i gräset så har det varit en solig härlig dag! Underbart!
Den här veckan är en lugn vecka, efter förra hysteriska vecka så känns det jätteskönt. Jag har varit hemma och fixat i trädgården och tagit rätt på alla högar inne.
.
Idag var det åter kördag. Den lille svampplockarfarbrorn hade en ny kartong kantareller med sig...antingen tycker han jag är så gullig;) eller så tyckte han att vinet var gott och ville ha en ny flaska...:)
.
Jag får rensa imorgon, nu är det för sent. Nu har vi börjat öva julsånger...kändes lite märkligt när man kom ut, man nästan färväntade sig snö och is.. tur att det inte var så illa än.
.
Mannen och jag har bokat hotel i Oskarshamn nästa helg. Vi ska åka till Öland på skördefesten. Jag trodde att den var den här helgen, det har den varit de senaste åren..men i år var det lite senare. Nån som varit där och har några bra tips och förslag på vad man ska titta på?
.
Nu är det snart sovdags för min del. Behöver mycket sömn nu ett tag!
Kram på er alla vänner!

9 kommentarer:

 1. Har du börjat sjunga julsånger..det var en tidig övning....men jag spelade inga när jag glöggade...:0) och mera glögg lär det bli, ha en härlig helg...kram

  SvaraRadera
 2. Jag vill också ha en svamp-plockarfarbror. Var får man tag på dom?.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vad kul att du är med i min tävling! Lycka till!

  Kram
  Lena

  SvaraRadera
 4. Svampplockarfarbror! Det låter det... hmmm, kanske man skulle ha, fast i år behöver jag ju inte det. Men härligt med en person som gör något gulligt för en...
  Hulda

  SvaraRadera
 5. Ah sjunger du i kör va kul. Tyvär så räcker inte tiden till just nu för det men det står på min lista över saker som jag vill göra.
  Härligt att få kantareller.
  Ha en fin helg.
  Kram Lillemor

  SvaraRadera
 6. Jag sjunger julsånger året runt (men bara när ingen hör - jag sjunger inte så bra). Kul att du tittade in hos mig, jag kommer tillbaka

  SvaraRadera
 7. Hoppas du får en trevlig helg på Öland...nästa helg var det ja. Tack för din kommentar i min blogg. Jag kommer också tillbaka hit.

  SvaraRadera
 8. Å, jag älskar Öland. Jag längtar alltid dit. Ni kommer att få det underbart.

  SvaraRadera
 9. Oj, har ni redan börjat över julsånger! Nåja, det ska börjas i tid.....!
  Jag brukande nog börja med dem i början av november eller så...men det är klart - har man bara en gång i veckan är det kanske dags!

  Så snäll han är din svampfarbror och det lär finnas massor av svamp iår!

  TACKk rara du för din goa kommentar hos mej! Men du ska veta att jag verkligen inte är något proffs! Det är "trial & error" som gäller här! Går det så går det! Himla knepigt var det kan jag lova, att få till det efter nya mallen, och det är nog inte klart ännu.
  Ha en fin söndag!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!