trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

lördag 16 oktober 2010

Frostig morgon!

Och inte bara vilken liten frostknäpp som helst utan en mer rejäl den här gången. Gubben Frost,var väl en gubbe?, fick jobba hårt i natt.
Men jag tycker det är fint, känner ingen större vinterångest än. Tog med mig datorn, gjorde en stor kopp te och kröp ner i sängen igen. Nu ser jag solen komma över de gulorangea trädtopparna, det är ju för tjusigt!!

Här ser man kristallerna när jag hade blixten på. Är så sugen på att gå en fotokurs, finns det såna fortfarande? Jag kanske skulle forska i det...

Mina små birdiesar blev så glada när de fick lite bröd. Bra att jag köpte talgbollar igår på Blomsterlandet. Tyckte det kändes tidigt, men idag ska jag hänga ut de.
Tänk att lyckokänslan finns kvar idag också. Det blir en strålande dag.
Ska bara kolla runt lite hos er, dricka lite mer te och ta hand om min klädhög innan mannen kommer hem. Sen är dagen öppen för nya upptåg! Kram på er!

6 kommentarer:

 1. Godmorgon!
  Vilka fantastiskt fina frostbilder du tagit! Och jag tänkte samma igår, om fågelmat, men det blev inte att jag köpte någon- så det blir det till att ändra på snart för vi har också haft frost, men inte så mycket.
  En härlig lördag!
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 2. Visst är det vackert med frosten, särksilt när det är sol också! Men jisses, så kallt det är! Här har vi haft -5 inatt!
  Jag väntar på att frosten ska försvinna så jag kan glida upp till Sthlm på mina sommardäck!

  Vilken härig morron du har!
  Ha nu en fortsatt skön helg!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Okej, lite sorgligt är det ju. Men så VACKERT.

  SvaraRadera
 4. Visst blir allting annorlunda när frosten kommer. Dina bilder är så fina.
  Skrattade gott när jag såg din strumpbild känner så väl igen mig.
  Kram Lillemor

  SvaraRadera
 5. Visst är det vackert på morgonen när solen lyser på alla kristaller men jag var inte glad i morse..mina dalior gick hädan i natt, hoppas du har e skön lördagskväll, krmaen

  SvaraRadera
 6. Såna där morgnar gillar jag. När man bara kan hämta lite fika och sen krypa ner i sängen igen. Ja, även hos mig stryker blommarna med nu. Jag har matat mina småfåglar ett bra tag redan. Ja inte bara dom små förresten. Skator och andra lite större flygfän kommer oxå hit och käkar. Dom är välkomna allihop! Undrar just om nån sovit på hotellet än?? Hi hi...
  I morgon, ja då har man sovmorgon igen. Sååå skönt! God natt och sov gott! Kram Åsa.

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!