trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

måndag 29 november 2010

Vilken sol!

Det är varannandags väder här. Idag har det varit jättekallt, för oss härnere iallafall, typ minus 12!! Men som extra bonus SOL!! Så fint. Jag kom hem tidigt idag så jag hann se lite av de sista strålarna.

Vi har fått mycket snö, men tills imorse hade de hunnit ploga och få ordning på vägarna.


Ikväll fick mannen ett infall så vi åkte till stan och shoppade lite och gick på restaurang. Skönt och gott. Det blir ofta mycket vitlök när han väljer och det gillar jag. Men riktigt slut är det inte på kvällen än...för mig nästan, men för yngste och mannen är det fotboll. Spännande tydligen för de väsnas en hel del!


Jag ska lägga in en bild på min "följarebild". Men det kommer bara upp att bilden är för stor som jag väljer. Hur gör man då? Någon som kan förklara?
.
Nu är det sovtime för mig. Måndagar är min börja tidigt dag. 6.15. Jag är ju visserligen alltid vaken då, men inte alltid redo och på arbetet. Så nu är jag trött i ögat. God Natt!

10 kommentarer:

 1. Vackert och skönt med lite solljus.

  Ang. följarbilden. Har du provat med att spara om bilden i ett annat format?

  Kram.

  SvaraRadera
 2. Tack Elin, nej det har jag inte, men tänker att det borde vara nåt sånt:) teknikens under!

  SvaraRadera
 3. Hoppas det fixar sig med bilden. Jag kan inte hjälpa dig tyvärr. God natt och sov så gott i natt. Kram Åsa.

  SvaraRadera
 4. Halloj, har jag spårat en som också är morgonpigg? Även om det finns mycket annat kul att göra på morgonen än att gå till jobbet...
  Jag är ju lite grön i bloggvärlden, allt blir för stort eller litet i mina inlägg, tycker jag. Inte alltid lätt, du kanske vet hur man lägger in snöflingor?

  SvaraRadera
 5. Vilken otrolig vinter vi har fått (igen!) och så tidig den är!!!
  Har hört att ni har fått massor med snö i helgen därnere!
  Här i Sthlm är det inte lika mycket men riktigt, riktigt svinkallt - säkert minus 10 i innerstan!
  Härliga bilder blir det ju ändå!
  Din för stora bild kan du krympa i "paint-programmet" klicka på "bild" och sen "ändra storlek" så bestämmer du själv hur stor den ska vara. Jag brukar börja med att krympa den ca 50%! Lycka till och ha en fin dag!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 6. Så fint du har fångat dagens sista strålar.
  Kram:)

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Roligt att du vill vara med i min utlottning och gör så fin reklam för mig. Ha en riktigt skön dag!/Merja

  SvaraRadera
 8. Nog har solen lyst men ack vilken eländes kyla och den ska tydligen stanna kvar...inte vidare tycker jag, hoppas dagen din varit bra, härligt med restaurangbesök, kramen

  SvaraRadera
 9. Roligt med ett restaurangbesök,här hos mig har vi då inte sett någon sol utan bara snö, snö å snö! Ha en skön kväll! Kram Iréne

  SvaraRadera
 10. Jag slutar inte att förundras över all snö vi har här nere i söder i november. Det är fantastiskt fint, men det bådar låååååååång vinter :o/ Härliga snöbilder från din täppa och allra finast blir det när solen är på väg ner.

  Sov gott!
  Kram Ulrika

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!