trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

onsdag 22 december 2010

Nedrans förkylning

Har tyckt jag klarat mig så bra hela hösten. Har de senaste veckorna känt av bacillerna lite grann, men lyckats hålla dem i från mig. Men nu, lagom när allt är avklarat med jobb och fix och trix, då slår det till! Pang så är näsan täppt, hostan river och kraften tryter.

Men å andra sidan är jag färdig med det mesta. Man kan ju alltid städa och greja lite mer,men jag kan också välja att vara nöjd med hur det är. Och det ÄR bra. Alla är hemma och skolan slutar idag och mannen och jag är lediga. Vi har varmt inne det är vackert ute,alla får julklappar och alla kommer garanterat att vara mätta.

Så det är bara att andas (efter näsdropparna går det bättre) och njuta av julen.

Ikväll blir det tacobuffé med syster som inte ska vara med på julafton!


(bild från nätet)

Håll utkik, snart kommer tomten!

3 kommentarer:

 1. Hoppas, hoppas verkligen att det blir bättre snart! Gillar bilden, jag väntar o väntar..fast blir det mer snö räcker inte kälken då får han nog ta plogen..

  Kramis Tina

  SvaraRadera
 2. Usch din stackare! Visst är det typiskt att när man väl blir ledig och slappnar av, då kommer bacillerna som ett brev på posten. Du får kurera dig ordentligt och krya på dig.

  Varm kram, Ulrika

  SvaraRadera
 3. Krya på dig min vän. En riktigt god och glad julhelg önskar jag dig!

  Julekram från Eva-Mari

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!