trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tisdag 7 december 2010

Tur som följer...

eller följare. Jag fick veta att jag var den 51 följaren på Annas blogg Jag är. Och då hade man tur att vinna en present. Vilken flax! Idag låg ett paket i brevlådan med en grytlapp och en julig hälsning. TACK Anna! Jag tyckte det var en bra idé att belöna följarna så jag känner för att göra detsamma. Om jag nu får några fler så jag ska jag belöna den 20:nde!! (kan nästan kännas som en muta..)

Och här snöar det och snöar. Jag skottar och skottar och suckar över vår lilla skyffel. Men tror ni att det finns några större bredare att få tag på? Dröm och glöm. Folk är väl visa från förra vintern och har köpt upp lagren med snöspadar. Och jag var tydligen för sent ute! Dubbelsuck!!

Men idag hade jag lite tur när grannen kom förbi med traktorn, då drog han av rejält på min garageuppfart så jag kommer upp med bilen. Det tackar ryggen för och jag är glad som slipper få gorillaarmar.


Nåt roligt som hände en kompis som lätt stressad kom ut ur storköpet med kassar och ungar och tyckte hon hade så mycket snö runt hjulen på bilen... hon sparkade och det satt som berget, men hon gav sig inte förrän en av ungarna sa att det ju inte var deras bil...den bilen var ju inte ens röd!!
.
Så kan det gå!
.
Hoppas ni inte är stressade utan hittar era egna bilar och håller reda på era barn och har har breda snöskyfflar!! Kram på er!

5 kommentarer:

 1. Grattis till paketet! Vilken kul grej!
  Själv är jag ju redan följare hos dej, så jag är väl redan körd...:-)!

  Ja, så mycket snö det är och ni har värre därnere än här! Torpet vågar jag inte ens tänka på!!!
  Vilken rolig historia om din väninna - tala om att vara stressad...! Tur hon hade barnen med sej som kunde varna i tid! Jag fick mej ett gott skratt och det tackar jag för!
  Ha en fin dag!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Grattis till presenten!
  Ja med så mycket snö som ni har kan det vara svårt att hitta egen bil :)
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. Grattis till din följar present.
  Fniss jag är redan följare så där rök den chansen.
  Kramar:)

  SvaraRadera
 4. Haha,,,,så kan det gå..den var bra, men idag får man vara nöjd, bara -4 ikväll och ingen snö, har varit en bra dag för övrigt, rdan torsdag imorgon..det går väldans fort just nu, kramen

  SvaraRadera
 5. Ha ha kul historia det gäller att veta åtminstone färgen på sin bil!
  Kram fr.mig

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!