trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

fredag 22 april 2011

Långfredag

En lång skön solig fredag har jag framför mig. En bonusledig dag !

En dag som jag ska ägna till växthusfix. Mannen har börjat i veckan medan jag har tagit hand om alla barn vars föräldrar inte heller haft påskledigt. I år var de många och små.

Jag är sugen på att få det färdigt, men har inte så mycket tålamod och tänkte väl inte på att det måste vara så noga och tidskrävande med underarbetet... ville väl bara ställa dit det och det skulle vara klart. Ha ha dröm och glöm!Men först har jag bakat lite dumlekakor och annat sött som ska avnjutas utomhus när jag tycker det blir dags att göra paus. Vilket säkert blir ofta:)


En påskgul blomma skickar jag er alla och önskar en skön dag.


Kram Marie9 kommentarer:

 1. Så vackert! Önskar dig en fin, härlig Påsk!

  SvaraRadera
 2. Va spännande. Hoppas det går snabbt med underarbetet, så att ni får upp huset och du kan börja fixa därinne sen. Jag kan berätta om ett misstag som vi gjorde när vi satt upp vårat. Det stod ingenstans hur man skulle göra med tätningslisterna så vi klämde dit dom på utsidan. Det var fel! Listerna böjde sig och ramlade bort. Dom ska sitta på insidan. Jag vet inte om det är samma hus du har, men det var bara ett litet tips.Vi ska byta ut listerna mot silicon har vi tänkt.Tror att det är bättre.
  Ha en god och GLAD PÅSK! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 3. Jag skrapar fönster så den gamla färgen yr!
  Så himla skönt det är i solen, nästan bikinidags. Känner för ett glas bubbel för att fira att det går så bra, kanske får vänta tills efter lunch ändå..
  Ha det skönt i solen du med, och lycka till med växthusfixet!

  Kram Tina

  SvaraRadera
 4. Mysigt och kakorna ser jättegoda ut, har aldrig provat dumlekakor!
  Trevlig helg,
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Dumlekakor det är gott det :-)länge sen jag bakade såna.Hoppas du fått en skön dag!Själv har jag jobbat o farit till Blåkulla där jag träffade min mamma.Tog med mig henne bak på kvasten o for hem;-)Vi har lunchat,fikat o myst i solen!Hann med lite trädgårdspyssel på kvällen :-)
  Ha det riktigt bra i morn!
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 6. Vilket underbart påskväder vi har, nog den varmaste påsk man har upplevt och så kan man ju sitta ute på kvällen och grilla, helt otroligt :) snart ses vi, ska bli så roligt, kramen

  SvaraRadera
 7. Tack snälla för dina fina ord om mina tårtor. Dina kakor såg verkligen smarriga ut. Det är svårt att motstå choklad i bakverk.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 8. ohhh såna dumlekakor är ju helt underbara, önskar dig en glad påsk!
  varmkram lotten

  SvaraRadera
 9. Vilka mumsiga kakor!

  Jag önskar dig en riktigt härlig påskafton!

  Kram Sofia

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!