trädgård, tankar, vardag, inredning, loppis, böcker, familj, resor, växthus


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

lördag 23 april 2011

Påsksolen lyser!

Det är ett härligt väder i Östergötland! Min pappa är i Spanien, där var det 15 grader igår... stackarna...he he... lite skadeglad kan jag bli. Här är det ju shortsväder!Igår var det arbetsdag. Jag kröp mest omkring i rabatterna och klippte ner rosor och rensade annat torrt. Det växer ju så det knakar så det gäller att få det gjort snart.

Mannen började mura grunden till växthuset. Ser fint ut! Jag köpte hem rosévin... men det lär nog vara urdrucket innan invigningen:) Fast det kommer säkert smaka extra gott därinne...Idag har jag varit hos min mormor med en bukett vitsippor. Hon bor i stan och kommer inte ut på landet längre. Hon fyller 95 i sommar!

Nu ska jag förbereda lite god påskmat till kvällens festiviteter!!

Och just ja, gömma påskäggen... tänk att barnen vill det fast de är stora:)

Ha en fantastisk dag!!


Välkommen Camilla och Marie-Louise som nya följare!

9 kommentarer:

 1. Perfekt väder för en arbetsdag utomhus. Tänk att det blev sånt här väder till slut. Jag var lite orolig när det bara snöade och snöade och...
  Vi har en vilodag men imorgon drar vi igång med köket igen. Fram med kofoten och ner med gammalt persikofärgat kakel och ill-blå luckor. Väck väck. In med ljus och luft.
  Ha en trevlig fortsättning på påsken.
  elsamarianne

  SvaraRadera
 2. Passar på och önskar dig en trevlig skön påskhelg i det vackra vädret!

  SvaraRadera
 3. Du jobbar hårt också
  Vad roligt med växthus,det är en önskan hos mig också att få ett någon dag
  Ha en riktigt bra påsk

  SvaraRadera
 4. ..(\(\..♥../)/)
  ..( '.')....('.' )
  o(_")").(“(“_)o
  ”˜˜”*°•. ˜”*°••°GLAD PÅSK!!!

  Kram Maud
  <Gårdsromantik-ljuvlig-lantromantik-på-nätet

  SvaraRadera
 5. Jag förstår att du är lite som jag, köper vin till invigningen innan grunden ens är färdigmurad, det är mina takter det! Man vill ju att det ska bli färdigt fort så att man hinner njuta, eller hur? Förhoppningsvis så får vi lite gjort på växthusfronten här hemma i veckan, det är bara så mycket annat som också måste hinnas med, tiden räcker inte till. Ha en fortsatt bra påskhelg!

  SvaraRadera
 6. Jag tror att hela vårt land kan vara nöjd med denna påskhelg. Och fortsättningen ser lika underbar ut! Jag är säker på att ni fick en härlig påskfest på altanen!

  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 7. Rosorna måste jag klippa också..
  Härligt att kunna vara ute i friska luften hela dagarna. Ser att fixet går framåt, hoppas helgen fortsätter i samma sköna anda..

  Stor kram

  SvaraRadera
 8. Hej, kul att du kikade in!
  Visst har vi underbart väder denna påskhelg, perfekt för uteprojekt.
  Mysigt att få ett växthus, förstår att du väntar på att få inreda och inviga, ler.
  Ha en fortsatt härlig helg!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 9. Med grunden klar så går resten fort. Snart kan du stå under glas du med. Det är så härligt att vara ute i detta väder! Men diskbänken inne...

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning! Tack!